directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 16:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Puigcercós assegura que el PSOE, el PP i el govern espanyol 'haurien de ser il·legalitzats'

El cap de llista d'ERC lamenta la situació de Batasuna i la no condemna de la violència al Sàhara

Comentaris 15  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El candidat d'ERC a la presidència de la Generalitat, Joan Puigcercós, ha assegurat aquest dissabte que el PSOE, el PP i el govern espanyol 'haurien de ser il·legalitzats'. En un acte organitzat per les joventuts del partit, Puigcercós ha assegurat que l'Estat 'competeix amb Turquia en la il·legalització de partits', en referència a Batasuna, i ha denunciat que tant socialistes com populars 'es neguen a condemnar la violència del govern marroquí contra el poble saharaui'. La candidata de les JERC i número nou, Gemma Lago, ha assegurat que en aquestes eleccions 'o guanya Espanya de la mà del PPC, o guanya la llibertat de la mà d'ERC'.
Joan Puigcercós, JERC, ERC
Comparteix
   


Etiquetes
El candidat a la presidència de la Generalitat també considera que a ulls de l’Estat ‘som una colònia, perquè no decidim sobre el nostre futur’, en referència a polítiques tan importants com en energia, infraestructures, fiscalitat o beques. Per Puigcercós, ‘encara queda molt camí, però estem cada cop més a prop. Hem de convèncer més gent que cal un canvi’.

Puigcercós ha fet també una crida a confirmar la remuntada i a superar el PP el 28-N. ‘Ens volien deixar fora de joc, però al final som on som, amb la independència en boca de tothom. Per això Mas i Montilla tenen por, per això no volien una sentència abans de les eleccions que confirma que no podem esperar res de Madrid’, ha dit Puigcercós, i ha afegit que ‘el contrari de la valentia és la covardia, deixar de lluitar, renunciar a canviar la realitat. Nosaltres assumim la realitat, tot i la dificultat, però som conscients que la podem canviar’. Per això el líder independentista no dubta que ‘Esquerra ha posat les condicions perquè quan una persona parli català, se senti d’aquest país i no com un foraster’.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#15
Rogerdeflor fletxa Sant Martí de Riudeperes
14 de novembre de 2010, 22.50 h

#14 Em sembla que et confons de missatge. Jo de Ciu en aquest forum, que recordi només n'he dit, resumint, que són uns lladres, aprofitats , que s'han estat venent els vots dels catalans per assegurar les seves jubilacions dins d'empreses espanyoles que ens espolien cada dia. I també que no treuràn majoria ni de llarg. Per cert, molt trist que hagin fet sortir canalla amb estelades al miting del Mas. El problema és que ERC també ha fet el mateix, amb l'afegito de que ells han trucat dir... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Ex-convergent fletxa L'Escala
14 de novembre de 2010, 22.29 h

#13
Esteu fent una campanya tan racista que fa més por que pena. I en això els convergents us assembleu a la crida a la por del Partit Republicà americà: "deu meu, tindrem un president negre, no nascut als EUA, que té Hussein al seu nom i que segurament és musulmà!".

La vostra campanya no només és anticonceptiva i asèptica, és que amaga els vostres pitjors pecats. Heu defensat que concessionàries de les autopistes de Madrid rebin compensacions públiques, tancant el cercle inicia... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Rogerdeflor fletxa Sant Martí de Riudeperes
14 de novembre de 2010, 20.50 h

#7 I fotre en Monty de president no és ser traidor? Uns "independentistes", ens han fotut a manar el païs als que diuen que no serà pacific obrir el cami de la independència. Heu perdut el nord , i l'únic que us queda és marejar la perdiu amb el referendum i insultar a tots els que us ataquin. Ara, cap autocrítica. Però no patiu , la història ja us passarà comptes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Rogerdeflor fletxa Sant Martí de Riudeperes
14 de novembre de 2010, 19.30 h

molt maco aquest que vota de 3 en 3. Noi si així et quedes tranquil , doncs que t'aprofiti. Però us fotreu una galeta que passarà a la historia.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Rogerdeflor fletxa Sant Martí de Riudeperes
14 de novembre de 2010, 19.19 h

#8 Sereu els primers d'anar a llepar el cul dels convergents per que us hi deixin ser al preu que sigui. Segurament us proposarant de canviar-vos el nom a :ERC: Esquerra Regionalista Convergent. I En putxi i en Benchi s'escorreràn de gust de poder remenar 4 anys més la cua per la Generalitat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 14
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Rogerdeflor fletxa Sant Martí de Riudeperes
14 de novembre de 2010, 19.12 h

#1 Puigcercós ara s'ha tornat un independentista radical. Com ha de ser. Però sempre la mateixa cançoneta. I quan són a dalt es caguen a sobre i es venen per 5 centims. I quan Solidaritat Catalana, si no te majoria i no pot declarar le independència directament, entri una preoposició de llei a favor de declarar la independència. Erc hi votarà en contra. Si va votar contra la ILP de la independència juntament amb CIU , que en podem esperar ara?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
J.S.G fletxa Sant Boí
14 de novembre de 2010, 18.56 h

VISCA CATALUNYA LLIURE!!! ÉS UN BON DESITG,PERÒ...............................................................ON SÓN ELS CATALANS ALHORA DE VOTAR


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Jordi-80 fletxa València
14 de novembre de 2010, 18.46 h

#4 Fastigosa rata convergent, ex panyol de can Madí, ja que cobres de la Casa Gran del regionalisme per a abocar merda en webs independentistes, sigues una mica original i no copies les meues intervencions, metàfores i comparacions, respecte a això de poli bo i poli dolent i que al cap i a la fi són polis. Tan poca imaginació teniu les rates de Madí que heu de robar idees dels altres? Clar, ja esteu acostumats els convergents, a això de robar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
14 de novembre de 2010, 12.37 h

Té tota la raó en Puigcercós. Pel què fa el Sàhara, és immoral, depriment, fastigós, vergonyós i propi de feixistes com són aquells dos partits, per la seva actitud silenciosa i amb tuf de podridura humana. Això per una banda. Pel què fa a Batasuna, aquells mateixos dos partits, posaran tots els pals a les rodes que siguin necessaris per evitar que ETA aturi les seves activitats. Més encara, si poden, PP i PSOE faran el què sigui necessari per atiar-los. Ells necessiten per la seva... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
14 de novembre de 2010, 11.55 h

En Montilla diu que CiU és un prèssec amb el pinyol independentista, en canvi no te manies en governar amb ERC. Perqué serà?.

Potser CiU és més sobiranista del que ens vol fer creure ERC per interessos electorals?...potser en Montilla sap fins a on arriba l' "independentisme" d'ERC?.

Molt interessant!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 13
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.