directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 18:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Mas diu ara que no té problemes amb un cara a cara i acusa al PSC de trencar negociacions

Replica a Montilla que les enquestes demostren que CiU no es desinfla

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El candidat de CiU a la Presidència de la Generalitat, Artur Mas, ha reiterat aquest dimarts que no té problemes per fer un cara a cara amb el candidat socialista, José Montilla, i ha recordat que és el PSC qui es va aixecar de la taula de negociacions. 'CiU no té cap problema amb aquest cara a cara, nosaltres seguim asseguts a la taula, no ens hem aixecat', ha argumentat en declaracions als periodistes abans de participar en un acte de cultura. També ha replicat a Montilla que les enquestes demostren que CiU no es desinfla, com assegura el president de la Generalitat. 'Ja entenc que necessiten aire per inflar-se però nosaltres no estem per crear polèmiques absurdes', ha dit per tancar el debat.
artur mas
Comparteix
   


Etiquetes
Després que Montilla reptés de nou Mas a fer un cara a cara, el candidat de CiU ha subratllat que la federació 'no té cap problema amb aquest cara a cara', i segueix asseguda a la taula de negociacions. 'Qui es va aixecar va ser el PSC. Per part nostre no hi ha cap inconvenient, però que tornin, perquè és d'educació que quan un marxa, després torni', ha remarcat. L'estira i arronsa continua en aquest tema després d'unes declaracions de Felip Puig que van irritar els socialistes fins al punt de trencar les negociacions. El PSC espera que Mas digui obertament que vol fer un cara a cara en castellà, i CiU que els socialistes tornin a les negociacions.

Mas tampoc ha volgut entrar en polèmica sobre les declaracions de Montilla en què assegura que CiU s'està desinflant. El candidat de CiU ho ha negat, i ha apuntat que les enquestes són més favorables a la federació que al PSC. Aquest tipus de provocacions, segons Mas, és la manera que tenen els socialistes 'd'inflar-se una mica més', però CiU continuarà amb una campanya en positiu, ha dit. 'Ja entenc que necessiten aire per inflar-se, però nosaltres no estem per crear polèmiques absurdes', ha afegit.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Ricard fletxa Sabadell
16 de novembre de 2010, 21.02 h

#1 ja em diras que prens , jo tambe en vull.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
apendrepelsac MAS i MONTILLA i fletxa l'ESTAFA CORRUPTA SOCIATA i CONVERGENT...
16 de novembre de 2010, 18.52 h

Tot es una estratègia PACTA i PARLADA des de fa dies entre el COLLBONI sociata i el MADI convergent, de cara a fer mes i mes "propaganda" del engany unionista del cara-cara, entre dos cares dures.
El engany del cara-cara entre els unionistes MAS i MONTILLA tindroa lloc, per tant es fara i es un fet que ja es pactat, abans de les eleccions. Fins hi tot es sap a quina cadena de TV es farà. I fins hi tot ja es pactat quant cobraran els uns i els altres pel repartiment del pastís de la propagan... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.