directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 06:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

El govern valencià demana autorització per tancar un dels tres repetidors de TV3 que continuen oberts

Acció Cultural del País Valencià presentarà al·legacions contra el tancament de Montdúver

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

La Generalitat Valenciana continua obsedit en la seva tasca d'eliminar tot rastre de Tv3 al territori. D'aquesta manera ha demanat autorització judicial pel tancament del repetidor de Montdúver, que dóna cobertura a la comarca de la Safor i part de les Ribera Alta, Ribera Baixa i Marina Alta, al centre del País Valencià. En un comunicat enviat per Acció Cultural del País Valencià (ACPV), l'entitat informa que ha tingut coneixement per part del jutjat de la voluntat del govern Camps de tancar aquest repetidor amb data 15 de desembre. L'entitat avança que presentarà al·legacions contra el que considera un 'atemptat a la llibertat d'expressió i a la pluralitat informativa, així com a la normalització de la nostra llengua en l'àmbit de la comunicació'.

Comparteix
   


Etiquetes
ACPV denuncia a través del comunicat 'l'ofensiva' del govern Camps que 'ha decidit endurir la seva política contra Acció Cultural' amb mesures com demanar la retirada de les subvencions a l'entitat per part de la Generalitat i la reforma de la llei per tal d'endurir les sancions contra les emissions de TV3.

L'entitat lamenta ser 'l'única associació que veu negada tota ajuda pública' per part de la Generalitat Valenciana i 'l'obsessió per ofegar-nos políticament i econòmicament'. Tot i així ACPV valora de manera positiva 'la importància que ens atorga' el govern valencià i 'la frustració' del govern Camps 'per l'extraordinària mobilització impulsada per Acció Cultural aconseguint 651.650 signatures a favor de la ILP Televisió sense Fronteres'.

Acció Cultural també celebra que, 'malgrat la persecució iniciada el gener de 2007, encara resten oberts els repetidors més importants: Perenxisa, Bartolo i Montdúver'. L'entitat però denuncia que 'el govern valencià torna a la càrrega i, lluny d'expressar cap voluntat de diàleg o d'arribar a un acord de reciprocitat, demana novament als tribunals autorització per al tancament del repetidor de Montdúver'.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
17 de novembre de 2010, 12.48 h

#2 Mira't en casa, rei, que us penseu que a Catalunya ho teniu mig fet i d'això res, porteu per desgracia el mateix camí que al Pais Valencià i el PSC es una lacra, igual que ho va fer el PSPV al seu moment. En quan al PV hi ha que ser mes obert de mires, identifiqueu la realitat del PV per la de València i voltants i això no es així, a més que hi ha que coneixer l'evolució i la historia de les coses, que pequem dels mateixos errors que els altres. En quan a planol i no planol, jo el qu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
L'Esteve fletxa Vallés Oriental
17 de novembre de 2010, 11.02 h

Res de nou a destacar. Nomes que la dèria anticatalana del govern valencià i bona part de la seva ciutadania, està arribant a nivells preocupants d'esquizofrènia... per ells. I dic per ells per que l'odi veïnal que molts , moltíssims valencians senten vers Catalunya i el fet català, es referendat per la majoria pepera del País Valencià. Si un país vota un partit corrupte i aquest guanya sempre per majoria absoluta , hi ha quelcom que aquest poble vol transmetre , i es que ja li va be... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
16 de novembre de 2010, 21.39 h

Aquests són els que ens acusen de "separatistes"? Després s'estranyen quan demanem l'autodeterminació.

És ridícul que en un món tan connectat en xarxes, hagin de prohibir la difusió de canals només perquè són en la variant dialectal del Principat de Catalunya. La tecnologia va evolucionant, això no ho poden evitar. Molts continguts de televisions, ràdios, diaris etc. es poden veure sense cap impediment a internet. Cadascú hauria de ser lliure d'escollir el que vulgui, vigilant sem... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Jordi fletxa Manresa
16 de novembre de 2010, 20.53 h

El Quim sembla que treballa per Espanya... Quina gran defensa que fa de la iniciativa que Alfonso Guerra i Abril Martorell va potenciar a partir de la transició: trencar la relació entre els territoris de cultura i llengua catalana. El que s'ha de fer amb el País Valencià és trobar un terme mig: ni pensar que són catalans (són valencians des que Jaume I els va constituir en Regne) ni que són espanyols (els nacionalistes valencians van treure a les darreres eleccions més de 100.000 vots... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Quim fletxa BCN
16 de novembre de 2010, 18.29 h

El que hauria de fer TV3 per començar, al mapa del temps es no destacar del Ebre cap avall. Mai ho he entés. Tots sabem que en el Pais Valencià no hi ha res a fer. Així de clar. Els catalans som i serem catalans. Els valencians, espanyols. Segurament n'hi han que no, però la inmensa majoría es anticatalana. Es un fet.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jordi-80 fletxa València
16 de novembre de 2010, 18.06 h

Això és feixisme. Això és repartiment de papers entre PP i PSOE al País Valencià. Això és política estructural de l'Estat espanyol contra els Països Catalans.

Per altra banda, nosaltres no fem el que hem de fer. TV3, si en lloc de presentar els Països Catalans només en el Temps ho fera de forma estructural en els esports, les notícies, els documentals i en tota la programació, no hi hauria 300 persones en la muntanya defensant el repetidor, n'hi hauria 3.000.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.