directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 13:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Mas demana als simpatitzants socialistes que li facin costat per aconseguir el concert econòmic

Des de Sabadell, feu del PSC, els recorda que els diners que se'n van són 'fruit del nostre esforç'

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El candidat de CiU a la Presidència de la Generalitat, Artur Mas, ha demanat aquest dimarts el vot del simpatitzant socialista, argumentant que el PSC ha dit clarament que no vol el concert econòmic i CiU, per tant, sabrà defensar millor els seus interessos. Ho ha dit des de Sabadell, en plena Àrea Metropolitana, feu socialista per excel·lència. Mas ha cridat els seus a continuar treballant per aconseguir més diputats que el tripartit, evitant sempre les 'pells de plàtan' que els adversaris posen a la federació, aquest cas en forma de peticions d'imputació pel cas Palau. El candidat ha aprofitat també per carregar contra José Montilla per fer promeses sobre peatges quan ara són més cars que mai.
artur mas, cdc, ciu, convergència
Comparteix
   


Etiquetes
Mas s'ha referit a unes declaracions del viceprimer secretari del PSC, Miquel Iceta, que va dir fa uns mesos que no volia el concert per a Catalunya, quan suposa que cada persona perdi 2.500 euros l'any.

Des de Sabadell, davant d'unes 1.600 persones, el candidat de CiU ha reclamat el vot del simpatitzant socialista, en plena Àrea Metropolitana, tradicional feu del PSC. 'Si els dirigents socialistes catalans diuen que encara que oferissin el concert no el voldrien, nosaltres aleshores hem de demanar a molts votants del PSC que aquest cop facin confiança a CiU, perquè nosaltres defensarem millor els seus interessos', ha exclamat.

El líder convergent ha apuntat que ell planteja aquesta qüestió d'una manera diferent a la d'altres líders, com Joan Puigcercós. 'No cal ofendre a ningú', ha dit referint-se a les declaracions del republicà dient que els andalusos no paguen impostos. En qualsevol cas, Mas ha tornat a fer una defensa aferrissada del concert, assegurant que Catalunya mereix plantejar i necessita plantejar aquest tema amb totes les seves conseqüències. 'Confio que votants d'altres partits, també del PSC, aquest cop donaran un vot de confiança a la gent de CiU', ha conclòs.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.