directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 11:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Carretero: 'No hem pactat amb Solidaritat perquè un dels impulsors va fer president a Montilla'

El candidat de Reagrupament va visitar ahir els municipis de Figueres, Roses i Bescanó

Comentaris 29  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 15 vots )
carregant Carregant

Joan Carretero, candidat de Reagrupament, va assegurar ahir que el motiu per el qual no ha formalitzat mai un pacte amb Solidaritat Catalana per la Independència (SI) ha estat degut a que uns dels tres impulsors del partit 'ha votat totes les resolucions a favor de l'Estatut que el president Montilla ha presentat al Parlament aquests darrers quatre anys' i també perquè 'el partit en el qual militava abans (ERC) va votar un president espanyol i els pressupostos generals de l'Estat', va dir. Amb tot, Carretero va assegurar que 'no estem per barallar-nos amb la resta de partits independentistes' i va fer un símil entre RI i SI explicant que 'mentre uns van en Ferrari, nosaltres anem en tractor', va dir l'independentista.

Joan Carretero, Reagrupament, míting
Comparteix
   

El candidat a la presidència de la Generalitat per Reagrupament Independentista (RI), Joan Carretero, va exposar ahir a la nit els motius per els quals la seva formació política no ha arribat mai a un acord per fusionar-se amb Solidaritat Catalana per la Independència (SI). Carretero  va explicar que un dels tres impulsors del partit, en referència a Uriel Bertran, 'ha votat totes les resolucions a favor de l'Estatut que el president Montilla ha presentat al Parlament aquests darrers quatre anys' i també perquè 'el partit en el qual militava abans (ERC) va votar un president espanyol i els pressupostos generals de l'Estat', va dir en el transcurs d'una visita al municipi de Bescanó (Gironès).

Tanmateix el candidat no va voler aprofundir més en aquest assumpte i va confessar que 'no estem per barallar-nos amb la resta de partits independentistes', malgrat va fer un símil entre RI i SI explicant que 'mentre uns van en Ferrari, nosaltres anem en tractor'. No només això, Carretero va afegir que 'ara, a més, al Ferrari hi ha pujat una dona', fent referència a l'actriu de cinema eròtic Maria Lapiedra, 'fitxada' per Joan Laporta per tal d'ajudar en la promoció de la campanya.

Carretero en aquesta trobada a Bescanó amb un grup de veïns ha deixat clar que manté 'diferències substancials' amb SI, explicant que 'ells volen entrar al govern i nosaltres no. Ells volen crear una Conselleria en Cap i per nosaltres és caure en el mateix error de la resta de partits', va dir. Així i tot, el candidat no tanca la porta a un possible pacte una vegada superades les eleccions però tampoc deixa la porta 'oberta de bat a bat'.

En el transcurs de la jornada d'ahir Joan Carretero també es va desplaçar als municipis altempordanesos de Roses i Figueres.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#29
19 de novembre de 2010, 12.10 h

-no ha FET mai CAP pacte
-no ha arribat mai a CAP acord


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
Francesc Macià i Llussà fletxa Països Catalans
17 de novembre de 2010, 22.01 h

Necròfags de merda, això és el que sou ! La cara de vergonya us hauria de caure de criticar els patriotes. Tan Rcat com SI és mereixen més respecte.Tots som companys de lluita i si un dels dos cau us hauria de saber greu i honrar-lo. L'objectiu és la independència i totes les formes son vàlides. Endavant Rcat! Intoxicadors que viu de la vostra pròpia merda!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
jordibcn fletxa Barcelona
17 de novembre de 2010, 19.07 h

I que el Laporta votes SÍ a l´Estatut no li tens en compte?.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
17 de novembre de 2010, 17.54 h

#16 Ben dit, noi, a ERC sí que no hi ha trepes ni divisions !


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Gerard fletxa Pacs del Penedès
17 de novembre de 2010, 17.20 h

#21 informa't una mica i sabràs perquè diu el que diu. Si a tu et pregunten Mas o Montilla, sense tercera opció, tu que triaries?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Gerard fletxa Pacs del Penedès
17 de novembre de 2010, 17.15 h

#19 gran resposta... si saps que "cullons" en català s'escriu collons també sabràs què vol dir crítica constructiva oi? a jutjar pel comentari encara no has entès res. Si jo sóc masclista per fer servir una expressió catalana que no té res a veure amb el sexe, tu ets un demagog que només busques l'aplaudiment de la plebe. Sembles del PP o C's.

Salut


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
17 de novembre de 2010, 15.07 h

Aquest grup de veïns, eren 218 (comptats). Espectacular tenint en compte que a Bescanó hi han 4000 habitants, i que en Carretero porta setmanes fent actes dia sí dia també per la zona. Per cert, es veu cap altra força política ha aconseguit reunir aquesta quantitat de persones en un acte polític en aquest poble.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
17 de novembre de 2010, 14.47 h

Carretero quina barra que tens. T'omples la boca amb "REGENERACIÓ DEMOCRÀTICA" "LLISTES OBERTES" on les bases confeccionen les llistes amb votant els candidats que ells volen... "POSAR ELS INTERESSOS DEL PAIS PER DAVANT DELS PERSONALS"...

I a l'hora de la veritat imposes llistes electorals fetes per tu a dit Posant als teus afins que et diran si a tot... Mitja cúpula dimiteix per això Poses 1er a la teva novia Sandra Lomas de nº1 per Tarragona i després de nº4 per Barcelona..... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 14
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Roger fletxa Barcelona
17 de novembre de 2010, 13.37 h

Jo anava a votar a Reagrupament però després de les declaracions del Carretero dient que votaria al Mas de president, me'n vaig desdir, i es que és totalment descabellat que un partit independentista, doni suport al Mas, personatge que va fer la primera retallada de l'Estatut, traint així a Catalunya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Carles fletxa Barcelona
17 de novembre de 2010, 13.28 h

Cada cop, el Carretero se li en va més l'olla...

primer saltant-se els estatuts del partit a les primeres de canvi...

després ficant a la seva amant Sandra Lomas petés qui petés (jo estava allà i va ser un bon sidral)

quedar tot el projecte en suspens perquè esperaven a en Laporta, un grup que fa això no té pas iniciativa ni personalitat.

Carretero, digues la veritat i deixa d'enfangar-te més amb mentides, si no vau fer una coalició amb Solidaritat va ser per culpa de la teva ama... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 15
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.