directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 19:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

El PSC pentinarà dissabte tot el Baix Llobregat per a mobilitzar l'electorat que 'passa' del Parlament

Hi celebrarà actes a tots els municipis · A les eleccions espanyoles del 2008 hi sumà 216.034 vots, mentre que a les catalanes del 2006 només n'havia aconseguit 107.638 vots

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El PSC està decidit a mobilitzar tant com pugui el seu votant chaconista de cara a les eleccions del 28 de novembre. Aquell electorat que va votar en massa el PSC-PSOE a les eleccions espanyoles del 2008 i que, tradicionalment, s'absté de votar a les eleccions al Parlament. És per aquest motiu que, dissabte, organitzarà un acte a cadascun dels 30 municipis del Baix Llobregat amb les seves primeres espases just davant d'alguna obra representativa de les inversions del govern tripartit. L'objectiu: mobilitzar uns 100.000 electors que el 2006 es van quedar a casa i que el 2008 van votar Carme Chacón sense complexos.

Comparteix
   


Etiquetes
A les eleccions espanyoles del 2008, el PSC-PSOE sumà 216.034 vots només al Baix Llobregat, un 52,78% del total dels vots emesos a la comarca. Contràriament, el 2006, només hi havia recollit 107.638 vots (el 34,97%). Aquests 108.000 votants que es van quedar a casa són el target que Montilla creu que li permetran mantenir-se quatre anys més al capdavant de la Generalitat.

Els líders socialistes es reuniran a cada municipi a un lloc representatiu, perquè raonen que 7 anys de governs d'esquerra han donat 'més infraestructures, més sanitat, més educació, més transports i més seguretat al Baix Llobregat que 23 anys de CiU al capdavant del govern de Catalunya'.

L'objectiu de la trobada és 'reivindicar la necessitat de continuar amb un govern progressista que faci que els pobles de Catalunya continuï progressant'. D'aquesta manera, el PSC del Baix Llobregat realitzarà 30 actes repartits pels 30 municipis de la comarca. Els llocs escollits són l'hospital comarcal Moisès Broggi de Sant Joan Despí, la dessalinitzadora del Prat, les noves casernes dels Mossos de Cornellà, Sant Vicenç, les millores als barris de Sant Feliu i el soterrament del tren a Pallejà, entre d'altres.

El número 3 socialista, Celestino Corbacho, i l'alcalde de Castelldefels, Joan Sau, celebraran l'acte a la Plaça de l'Estació, davant el Teatre Plaza de Castelldefels, mentre que el primer secretari del PSC de Sant Feliu, Josep M. Rañé i la candidata al Parlament Eva Granados es reuniran a la Plaça Roses del Barri de Can Calders de Sant Feliu del Llobregat. A la residència de la gent gran Teresa Duran de Cornellà s'hi aplegaran Antonio Balmón, alcalde de Cornellà i primer secretari del PSC del Baix Llobregat; i el candidat al Parlament, Ciriaco Hidalgo.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
17 de novembre de 2010, 15.00 h

...i PIRATA.CAT està pentinant la xarxa en busca de gent que vulgui Democràcia Directa... Visca la Democràcia Directa!
Per què no li dones un cop d'ull al seu sistema de participació ciutadana? et sorpendràs de què fàcil és tornar el poder al poble.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
17 de novembre de 2010, 10.38 h

Abans de pentinar-se s'hauria de fer neteja i rentar molta cosa! I no fer-ho a Pretòria (sud-África) .

Visca la Llibertat!
Visca Catalunya quart Estat!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
17 de novembre de 2010, 10.38 h

Guaita!...els sòcis estratègics d'ERC!.

És amb aquests que en Puigcercós ja te acordat el tripartit 3.0... si es donés el cas de que l'enquesta del CIS fos veritat i acabessin sumant.

Permetreu que ERC ens torni a impossar un altre tripartit P$OEmontillista?.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.