directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 30 d'abril de 2024 16:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

La Federació Catalana presenta la 21a Copa Catalunya de futbol

FC Barcelona, RCD Espanyol i CE L'Hospitalet disputaran el proper 1 de desembre la fase final en un triangular a la Nova Creu Alta de Sabadell

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La Federació Catalana de Futbol ha presentat aquest dimarts la 21a edició de la Copa Catalunya de Futbol que es disputarà el proper 1 de desembre a l'estadi de la Nova Creu Alta de Sabadell. FC Barcelona, RCD Espanyol i CE L'Hospitalet són els equips que opten a endur-se el campionat en una final atípica que es disputarà en un format de triangular. En presència de nombroses autoritats federatives i institucionals, la presentació de la final a tres bandes ha estat protagonitzada per un jugador de cada club participant. D'aquesta manera, l'equip blaugrana ha estat representat per Bojan Krkic, mentre que Sergio Garcia ho ha fet per l'Espanyol i Cristian Alfonso per les files de l'Hospitalet. D'altra banda, les entrades per la final ja s'han posat a la venda amb uns preus molt assequibles que oscil·len entre 8 i 15 euros. L'objectiu de la Federació és, segons Borja Rovira, tresorer de la FCF, 'fomentar la participació de molta gent en aquest esdeveniment'.

Comparteix
   


Etiquetes
Les entrades es poden adquirir a les taquilles de l'estadi sabadellenc, a la seu de la Federació Catalana de Futbol de Barcelona així com també en sengles federacions de Sabadell i Terrassa. La Federació ha habilitat també un espai en el seu portal web per tal de facilitar la compra d'entrades per la final.

Krkic, Garcia i Alonso han presentat aquest dimarts el cartell que il·lustra aquesta 21a edició de la Copa Catalunya on s'hi pot veure fotografiades nombroses pilotes de futbol combinades amb els colors de la senyera que dibuixen el perfil del Principat amb els escuts dels tres equips al damunt. Pel que fa al palmarès dels ters conjunts que disputaran la final, el FC Barcelona encapçala la classificació amb 6 victòries seguit del RCD Espanyol amb 4. D'altra banda, el CE L'Hospitalet intentarà guanyar el seu primer trofeu català.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Andres fletxa El Gornal
17 de novembre de 2010, 18.11 h

Que guanyi l'Hospi! Ni Barça ni Español!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.