directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 20:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

CiU recela de la decisió de Montilla i ho veu com una estratègia per 'guanyar suports'

Mas 'respecta' la voluntat del candidat socialista encara que ha alertat que això no vol dir 'que no vulgui ser president'

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El candidat de CiU a la Presidència de la Generalitat, Artur Mas, ha indicat aquest divendres que respecta la decisió del candidat socialista, José Montilla, de no tornar-se a presentar-se a les eleccions després del 28-N. Això sí, Mas ha considerat que és una 'estratègia per intentar agrupar una mica més de suports' en torn de la figura del socialista. En declaracions als periodistes després d'un acte sobre política internacional, ha reclamat que ningú es despisti, perquè Montilla, ha dit, tornarà a ser president si el tripartit suma. 'Que ho digui d'aquesta manera, no vol dir que no vulgui ser president de la Generalitat', ha subratllat.
artur mas, cdc, ciu, convergència
Comparteix
   


Etiquetes
Sobre la limitació de mandats, ha recordat que ell sempre ha dit que és partidari de fer-ho, i que apostaria per governar durant dues legislatures, i com a màxim tres. Aquest allargament l'ha justificat pel fet que l'última legislatura se sol dedicar a preparar la successió, i així es perden anys de govern.

En aquest punt, ha demanat a Montilla 'que no porti la ciutadania a l'engany' quan diu que Mas es vol quedar dotze anys governant. 'No tot val, encara que estigui apurat, no tot val. El que no es pot fer és introduir sospites en la ciutadania que sap que són manifestament falses', ha apuntat. El candidat convergent ha reclamant al president de la Generalitat que tingui el mateix respecte que ell mostra i que 'no es dediqui a explicar coses que no són veritat'.

100% guanyador
En preguntar-li si per a ell també és l'última oportunitat per ser president, Mas ha reiterat que ell va amb la mentalitat de guanyar i no pensa més enllà. 'Entenc que Montilla no vagi amb la mateixa mentalitat guanyadora, però jo m'haig de creure al 100% que guanyem i ens en sortim', ha assenyalat.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.