directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 12:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Mas defensa que les energies dedicades a ajudar Espanya es destinin a situar Catalunya al món

Opina que hi ha d'haver un canvi de prioritats i aposta perquè Catalunya sigui la capital de la Mediterrània

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

El candidat de CiU a la presidència de la Generalitat, Artur Mas, ha defensat aquest divendres que les energies que Catalunya ha dedicat en els últims anys a ajudar Espanya es facin servir ara a situar Catalunya al món. Durant un acte dedicat a la política internacional, Mas ha argumentat que després de la sentència del Tribunal Constitucional (TC) sobre l'Estatut, hi ha d'haver un canvi de prioritats després de dedicar més de cent anys a regenerar el conjunt d'Espanya. Davant d'un centenar de dirigents polítics de tot el món que li han donat suport, el candidat ha marcat l'objectiu d'aconseguir que Catalunya sigui la capital de la Mediterrània.
artur mas
Comparteix
   


Etiquetes
Mas ha apuntat que l'esperança del catalanisme era canviar Espanya i que fos 'més amable, més comprensiva amb la realitat nacional de Catalunya'. Veient que no ha estat així, i després de la sentència del Tribunal Constitucional (TC) sobre l'Estatut, cal que ara es dediquin aquelles energies que abans s'enfocaven a Madrid a situar Catalunya al món. 'Les principals energies catalanes s'han de dedicar a situar Catalunya al món', ha assenyalat.

Després de remarcar que l'economia catalana és molt oberta, ha apuntat que falten infraestructures com el corredor mediterrani. En l'àmbit cultural, ha reivindicat que Catalunya es vinculi més autònomament a la UNESCO, i ha advertit que el país no ha de renunciar tampoc a fer una acció política en el món, malgrat que ha reconegut que la capacitat és 'limitada'.

Catalunya, capital de la mediterrània
Entre les aspiracions de Catalunya, ha situat la de convertir-se en capital de la Mediterrània, i ha opinat que està a l'abast dels catalans aconseguir-ho. Una altra objectiu ha de ser recuperar el prestigi perdut durant els anys del tripartit, i ha garantit que CiU posarà tota l'energia i la força per aconseguir aixecar Catalunya i pretigiar-la des del punt de vista internacional.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
20 de novembre de 2010, 13.12 h

Dons aplicat a tu mateix el que dius, ninot mes que ninot. A qui collons et penses ha qui vas SALVAR amb l'entrega i la traïció feta al Parlament amb l'ESTATUT ? cal ser barrut i un poca vergonya. .... i al damunt ser un corrupte mafiós al servei d¡Espanya, es ha dir cal ser convergent.....


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Quim fletxa PPCC.
20 de novembre de 2010, 06.48 h

Jo el que vull és que Barcelona sigui la capital de Catalunya i de l´estat català i el que vingui després és secundari. El ven estatuts ja no sap amb quines cortines de fum ha de tapar que el seu partit i tota la màfia que hi tenen al darrere només estan interessats en la Catalunya mini autonòmica, capital de res, per tal de ser ells qui remenin les cireres i s´untin el dits com sempre han fet. Ciu quin fàstic de gent i quin fàstic de partit.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Rogerdeflor fletxa Sant Martí de Riudeperes
19 de novembre de 2010, 20.22 h

si el proxim president és aquest cap de llista d'un partit que ha robat als catalans, i que els menteix amb un suposat concert econommic inviable. Voldrà dir que el poble català està tant maltractat , que ja ni s'adona del mal que ens han fet , i vol continuar patint 30 anys més. Obriu els ulls , voteu independència! viurem tots millors i passarem a la historia de Catalunya com els alliberadors de païs. No val la pena ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
19 de novembre de 2010, 19.23 h

Que hi hagi polítics a Catalunya que encara prefereixin ser presidents de la "comunidad autónoma de Cataluña" abans que presidents del quart estat més ric d'Europa, n'hi ha per escopir-los a la cara per traïdors i per covards!

Si algú a de votar contra la Llibertat de Catalunya i contra que siguem el quart estat d'Europa, val més que es quedi a casa!

Visca la Llibertat!
Visca Catalunya quart estat d'Europa!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Ex-convergent fletxa L'Escala
19 de novembre de 2010, 18.59 h

Els diners te'ls embutxacaràs, corrupte!


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.