directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 11:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

L'orgasme de votar Montilla traspassa fronteres

Mitjans internacionals com 'The Guardian' o la 'BBC' destaquen les crítiques que ha desfermat l'anunci entre els partits

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'anunci de les Joventuts Socialistes (JSC) que tanta polseguera ha aixecat enmig del bullici electoral ja ha arribat als mitjans internacionals, que es fan ressò de la polèmica desfermada. La BBC titula 'Els polítics espanyols critiquen el vídeo de l'orgasme', i se centra en les crítiques que des del PP i també des del PSOE espanyol han llançat contra l'anunci en què una noia experimenta un orgasme quan vota el PSC. De la seva banda, The Guardian titula 'Els socialistes catalans comparen l'acte de votar amb un orgasme' i assenyala que la JSC pretén atreure joves votants indecisos amb el vídeo de l'orgasme. També La Reppublica penja el vídeo a la seva pàgina web amb el títol 'Votar és un plaer".



Comparteix
   


Etiquetes
Els mitjans internacionals es fan ressò de l'irreverent vídeo que ha presentat la JSC, en el qual compara votar la llista socialista, encapçalada per José Montilla, amb experimentar un orgasme. D'aquesta manera, les joventuts del PSC pretenen mobilitzar l'electorat més jove, tot recordant-los que les properes eleccions al Parlament del 28 de Novembre són 'molt importants'.

La BBC recull les crítiques de la ministra espanyola de Salut, Leire Pajín, demanant 'responsabilitat i respecte per les dones', i les de la minsitra d'Igualtat, Bibiana Aído, apuntant que es tracta d'un cas de 'publicitat enganyosa' ja que si el vídeo fos veritat 'la participació pujaria'. La BBC també recull les crítiques de CiU i d'ICV alhora que es fa ressò del vídeo 'Alícia Croft' difós per les Noves Generacions del PP. De la seva banda, The Guardian destaca també les crítiques que ha desfermat el vídeo i cita els vídeos de capmanya de Montserrat Nebrera, tal com fa també La Reppublica.

En el vídeo, amb un llenguatge jove, modern i transgressor, recrea la votació d'una noia jove el dia de les eleccions. En el moment d'introduir la papereta del PSC a l'urna, la jove experimenta un orgasme.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
L'Esteve fletxa Vallés Oriental
20 de novembre de 2010, 16.37 h

Contra el mal gust no hi ha defensa. Be, no era ben be així la dita, però si acosta......
Aquests sociates han donat un pas endavant i han passat de la pena al fàstic.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Lluìs Blanqué i Llobet fletxa MONTEVIDEO URUGUAI
20 de novembre de 2010, 15.42 h

Em va donar vergonya l'anunci de PSC.. El vaig veure al principal noticiari de la nit del primer canal uruguaià. Els presentadors un home i una dona els va fer riure, però estic segur que tambè els hi va donar vergonya. Es una propaganda masclista, per que no van mostrar un orgasme d'un home? Es un bon exemple amb quines mans està el govern de Catalunya.Fa mès de seixanta dos anys que estic exiliat i tinc mès de vuitanta anys. No em van ensenyar ortografia catalana, el català prohibit.... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
123 fletxa bcn
20 de novembre de 2010, 12.23 h

el que s'ha de fer quan ho han fet tant malament i no es tenen altres arguments. ja no es tracta de dir el que faran, perquè el país ja no pot soportar 4 anys més del mateix i dels mateixos...i ja han demostrat que saben ensorrar el país i han de despistar el personal i ser els intèrprets de lo dolents que són els altres... quina baixesa d'idees i moral... adéu per sempre a l'espanyolista psc. A10Ñ!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Rogerdeflor fletxa Sant Martí de Riudeperes
20 de novembre de 2010, 11.14 h

Orgasme? o esquizofrenia?

Estàn molt desesperats! i m'agrada!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.