directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 21:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Montilla reconeix que el PSC 'potser no ha estat a l'alçada' però demana 'una segona oportunitat'

Josep Borrell el compara amb Barack Obama ja que també pren decisions 'difícils i importants'

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

José Montilla entona ja el ‘mea culpa’, però no llança encara la tovallola per arribar altre cop a la presidència de la Generalitat. En un míting aquest divendres a l’Hospitalet, el candidat socialista ha demanat ‘una segona oportunitat’ i ha apel•lat el vot d’aquells que ‘volen votar en blanc’. D’altra banda, l’acte socialista ha comptat amb la presència de l’ex candidat a la presidència del govern espanyol, Josep Borrell,que ha comparat el candidat del PSC ni més ni menys que amb el president dels Estats Units, Barack Obama, ja que ell, com Montilla, estan prenent decisions valentes i importants. En aquesta línia comparativa, Borrell també ha tingut paraules per Artur Mas, a qui l’ha equiparat amb el nou primer ministre britànic David Cameron, tot fent referència als retalls econòmics que el torie vol dur a terme.

josé montilla
Comparteix
   


Etiquetes
L’històric dirigent socialista creu que les polítiques del PSC s’assemblen molt a les que practica el partit demòcrata nord-americà, i ha afirmat que les decisions preses per Montilla són tan importants com les que ha fet Obama amb la reforma sanitària o dels plans d’inversió. D'altra banda, Borrell també ha carregat contra aquells que ‘diuen mentides’ en referència a les paraules de Joan Puigcercós sobre el fet que a Andalusia ‘no paga impostos ni Déu’.

Montilla demana una 'segona oportunitat'
El candidat socialista no s’ha deixat endur per les lloances i ha reconegut que el PSC ‘potser no ha estat a l’alçada’ en alguns moments del mandat, encara que, acte seguit, ha demanat una ‘segona oportunitat’ per evitar que Catalunya ‘quedi en mans de la dreta’.

Per aquest motiu, el candidat del PSC ha comminat als simpatitzants i militants socialistes a omplir ‘de gom a gom’ el Palau Sant Jordi el proper dijous 25 de novembre. Montilla es pren aquest acte com ‘un combat’ contra CiU, ja que acabarà la campanya en el mateix escenari un dia després.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.