directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 11:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Albert Rivera: 'El president Montilla ha aconseguit ser més nacionalista que Pujol'

El candidat de Ciutadans apel·la al votant socialista decebut i acusa als mitjans públics de propagar 'falsos mites'

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Albert Rivera ha tornat a fer una crida als votants del PSC decebuts pel pacte entre socialistes i Esquerra en l'acte central de campanya de Ciutadans. A la sala Villarroel de Barcelona, davant de mig miler de simpatitzants, el candidat ha acusat el president Montilla de ser 'més nacionalista que el senyor Pujol' i el PSC d'estar 'acomplexat'. Ho ha proclamat abans de ridiculitzar l'entrevista que aquest divendres li ha fet Xavier Bosch a TV3. 'Quatre anys després no deixen de sorprendre'm', ha dit Rivera, que ha considerat que els mitjans públics propaguen 'falsos mites i mentides'. Abans, l'intel·lectual de capçalera del partit, Francesc de Carreras, havia denunciat que la formació és víctima d'un 'boicot'.
albert rivera, ciutadans
Comparteix
   


Etiquetes
El candidat de Ciutadans ha basat el seu discurs en mirar de convèncer els votants socialistes decebuts pel pacte entre socialistes i republicans que el votin a ell en aquesta contesa electoral. I, per fer-ho, ha insistit en el que qualifica de 'traïció' del PSC.

Ha acusat aquest partit d''intentar ser més papista que el Papa i 'intentar competir amb els nacionalistes en nacionalisme' a causa dels seus 'complexos'. 'I ho ha aconseguit', ha rematat Rivera: 'el president Montilla ha aconseguit ser més nacionalista que Jordi Pujol'. 'I això ha deixat a molta gent pel camí, això ha traït moltes voluntats', ha considerat.

Vol un grup propi per obligar PSC i PP a votar sobre les retallades de l'Estatut
Davant d'aquest panorama, Rivera ha trobat a faltar a Catalunya un gran front com el que s'ha constituït a Euskadi amb el pacte entre el PSE i el PP. I ha afegit que ell mirarà d'impulsar-lo. 'Ara es parla molt, en aquests dies de campanya', ha advertit Rivera en referència a la distància entre Montilla i els republicans durant els dies previs a les eleccions.

TVC crea 'falsos mites i mentides'
Rivera ha continuat el seu discurs ridiculitzant l'entrevista que aquest divendres al vespre li va fer al programa Àgora de TVC el periodista, exdirector del diari Avui i accionista del diari 'Ara' Xavier Bosch. 'Ahir em van entrevistar, a TV3', ha dit Rivera, provocant remors entre el públic. 'Bé, em van entrevistar o el que fos allò', ha bromejat entre aplaudiments.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
Andreu Puig fletxa Barcelona
21 de novembre de 2010, 12.54 h

Bones Mengano,

No cauré en l'insult fail i sense fonament.

Et explicaré una història, jo sóc català i espanyol, sense aguilons ni estelades a la meva habitació, simplement una persona que fa temps va fer una abstracció sobre el concepte de dretes i esquerres. Dono suport a tot allò que em sembla sensat (em puc equivocar, perquè el seny pot tenir diversos talls).

El meu pare és català i ma mare manxega, i fa temps vaig fer el meu arbre genealògic. Una cosa que et dones compte sobr... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Joan fletxa lleida
21 de novembre de 2010, 10.41 h

No hi ha cap polític viu que sigui més nacionalista que Pujol. Evidentment, ho dic en sentit positiu. Si mireu al diccionari que vol dir nacionalista, comprendreu que ningú com Pujol coneix i s'estima tant la seva Nació i la seva patria. La pàtria de Montilla és Espanya, tot i que ha fet un bon calaix visquen sense treballar a Catalunya


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Quim fletxa PPCC.
21 de novembre de 2010, 09.19 h

Per ser més nacionalista que pujol no cal gaire cosa ja que el pujol quan va tocar poder es va passar al botiflerisme i el van fer espanyol del año. Encara no teniu clar que si de veritat voleu fotre a feixistes com el rivera i cutanitos i el pp el que cal és votar ERC que és allà on els fa mal? Doncs espavileu abans no ho hagem de lamentar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Mengano fletxa Barcelona
21 de novembre de 2010, 08.38 h

Ciutadans: Niu de PSICÓPATES I TARATS MENTALS, en aquesta gent se´ls ha de marcar d' aprop. (Alberto: estás siendo observado, te estoy viendo)


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Andreu Puig fletxa Barcelona
20 de novembre de 2010, 20.05 h

Tots els partits exageren segons quins temes per recollir vots, tot i així Albert Rivera em sembla un tio que val i amb un plantejament sensat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.