directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 17:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Pujol creu que PP i PSOE volen evitar una victòria clara de CiU per tenir més marge de pactes a Madrid

Creu que els comicis no són per demanar la independència de Catalunya sinó per 'treure el país del carreró sense sortida'

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, ha advertit que tant el PSOE com el PP treballen per evitar una victòria àmplia de CiU en les pròximes eleccions del 28 de novembre per guanyar, així, un marge més ampli de maniobra en cas que un dels dos partits vulgui negociar amb els nacionalistes per governar amb majoria a l'Estat. Sense voler abundar excessivament en l'actualitat de la campanya electoral, Pujol també ha assegurat en una visita al parc temàtic Port Aventura, acompanyat pel cap de llista de CiU per Tarragona, Josep Poblet, que els comicis al Parlament 'no són per demanar la independència de Catalunya' sinó que han de servir per 'treure el país del carreró sense sortida'.
jordi pujol
Comparteix
   


Etiquetes
'És una campanya centrada en CiU. La feina dels altres és aconseguir que CiU guanyi, però no massa. Tant el PSC, Montilla o Rubalcaba no volen que guanyi de forma forta. El PP i ERC igual: a veure qui pot condicionar CiU. Però per al PSC-PSOE i per al PP és important: si nosaltres aconseguim ser molt forts a Catalunya i un d'ells guanya però no té majoria a Madrid i vol demanar-nos ajuda a nosaltres la negociació serà molt més difícil. Volen que CiU guanyi però depengui d'ells. Però el país necessita un govern fort. I un govern que demana caritat cada dia no pot fer el que el país ara necessita' ha argumentat tot advertint que un pacte amb els populars requereix 'retirar els recursos' que han plantejat al Tribunal Constitucional.

L'expresident ha centrat el seu discurs en la situació de crisi econòmica i de país, així com la necessitat de remuntar-la. Per això, ha assegurat, les eleccions del 28 de novembre 'no són per demanar la independència de Catalunya' -tot i reconèixer que el seu pes és més gran 'que fa deu anys'- sinó per 'treure el país del carreró sense sortida on ens han posat'.

Tripartit, tres projectes de país diferent
En bona mesura, considera, ha estat l'actual Govern el responsable d'aquesta situació. Ha qualificat l'executiu que encapçala José Montilla de 'molt dolent' i l'ha contraposat a la vitalitat de la 'xarxa social del país. 'Si hi ha país com pot ser que tingui un molt mal govern? Que no té projecte de país? En té tres. Es fan la guitza i es contradiuen', ha insistit.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
21 de novembre de 2010, 13.22 h

Manipulació total!

La Conspiració dels Onze: Artur Mas participa en una reunió estratègica per aturar l'independentisme http://www.racocatala.cat/forums/fil/131044/conspiracio-dels-onze-artur-mas-participa-reunio-estrategica-aturar-lindependentisme

Qui vulgui la llibertat i viure al quart estat d'Europa ja sap qui ha de votar o enc... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
21 de novembre de 2010, 11.13 h

Suposo Sr. Pujol, que dints d'aquests partits "nacionalistes" que esmenta, hi deu comptar la federació CiU ??? De totes maneres no cal, perquè hi pactaran igualment, car per botiflers desvergonyits, Vostès. I quan esmenta la paraula de "nacionalistes", desvirtua el sentit de la paraula, perquè Vostès de nacionalistes, res de res. Vaja, zero patatero.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Quim fletxa PPCC.
21 de novembre de 2010, 08.01 h

Jordi pujol que més tard o més d´hora passarà a la història de Catalunya com el gran botifler que ha estat, ens ve a dir que és millor que guanyi la prostituta dels senyorets que els propis senyorets. Ciu Quin fàstic de gent i quin fàstic de partit.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.