directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 22:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Mas apel·la al vot útil per 'unir Catalunya davant les dificultats'

El líder convergent evita fer qualsevol promesa postelectoral ja que 'quan no hi ha diners, no es poden fer promeses'

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

A una setmana per les eleccions, Artur Mas encara la recta final de campanya amb la intenció de captar el vot de les altres formacions polítiques descontentes amb el tripartit. En l’acte central de campanya de la federació, celebrat aquest diumenge al pavelló olímpic de la Vall d’Hebron, el candidat de CiU ha fet una crida al vot per tal que el govern que resulti de les eleccions sigui 'dipositari d’una gran majoria que li permeti ser fort'. Fidel a la campanya en positiu que defensa la seva formació, Mas ha receptat somriures i il·lusió davant d’aquells que volen una campanya per dividir Catalunya. El líder de CiU, que aquesta nit participarà en el debat a sis de TV3, ha evitat fer qualsevol promesa postelectoral degut a les dificultats econòmiques que es trobarà el futur govern de la Generalitat. 'Quan no hi ha diners no es poden fer promeses' ha reblat el convergent davant de 3.000 persones.

Comparteix
   


Etiquetes
etiqueta ciu, mas
Artur Mas ha fet una crida als votants d’altres formacions polítiques perquè votin CiU pel bé del 'prestigi de Catalunya'. Si ja aquesta setmana ha demanat que els simpatitzants del PSC optessin aquesta vegada per CiU, aquest cop ha apel·lat als votants d'ERC, PP i fins i tot ICV-EUiA. En aquest sentit, ha cridat a exercir per un cop un vot útil 'a favor del canvi i a favor de la dignitat de Catalunya'. 'Estant al nostre costat en el fons estaran al costat del seu país', ha assegurat.

Això vol dir, ha continuat, que la federació ha de ser receptiva i receptora del vot de persones d'altres partits i que no són estrictament de CiU. Tenint en compte això, que als votants de CiU s'afegiran votants de la resta de partits, ha garantit que aquest suport no servirà per enfortir la federació, sinó per aixecar Catalunya.

CiU té 'una gran majoria al seu abast'
Entre crits de 'Mas president', el candidat de CiU ha cridat a fer un últim esforç per esgarrapar vots d'arreu. Mas ha demanat als seus que no fallin en aquests últims dies de campanya, i ha subratllat que si ningú falla el 28-N, CiU té una gran majoria al seu abast encara que no s’han de fer cas de les enquestes. En aquesta línia, Josep Antoni Duran i Lleida ha assegurat que 'encara no hi ha res guanyat' i que, malgrat que els sondejos dels mitjans siguin positius, cal anar massivament a les urnes el dia 28 de novembre.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Eduard fletxa Barcelona
22 de novembre de 2010, 11.31 h

El únic vot util es el vot a Pirates de Catalunya. Cal un canvi a la classe política.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Miquel fletxa BCN
21 de novembre de 2010, 22.23 h

Recordeu qui va vendre l'Estatut del Parlament del 30-S i va perpetrar l'Estatutet de la Moncloa el 21-G ? Col·laboracionistes !!!! http://ves.cat/anh2


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Quim fletxa PPCC.
21 de novembre de 2010, 21.55 h

Per una vegada faré cas al mas i votaré el vot útil per Catalunya per això votaré ERC que és la única que pot decantar la balança perquè no hi hagi ni sociovergència ni PPvergència i al loro amb la PPvegència que la podem tornar a tenir per partida doble, aquí i al parlament de l ´estat espanyol a madrid fent de palmeros a rajoy, això últim faria escorrer de gust al cara dura duran i lerida. Quin fàstic XD. Apa trolls Convergents i unionistes, feixistes i fans dels vostres club... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.