directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 01:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Puigcercós insta a la mobilització assegurant que 'tenim una setmana però hem d'anar a buscar-los a casa'

El cap de llista d'ERC assenyala que no va carregar contra CDC al Palau de la Música perquè 'respecto la cultura catalana'

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El candidat d'ERC a la presidència de la Generalitat, Joan Puigcercós, ha instat la seva militància a la mobilització electoral assegurant que 'tenim una setmana però hem d'anar a buscar-los a casa perquè estan passius'. Puigcercós també ha afirmat aquest diumenge que 'avui hem tingut un avís i el podem revertir' en referència a l'enquesta de La Vanguàrdia, que els dóna entre deu i dotze diputats. 'Qui es queda a casa, treballa pel Partit Popular', ha sentenciat el candidat d'ERC. Sobre l'acte central al Palau de la Música, Puigcercós ha explicat que no va carregar contra CDC perquè 'respecto la cultura catalana'.

Comparteix
   


Etiquetes
Davant d'unes 200 persones, Joan Puigcercós s'ha referit a les enquestes que han sortit publicades aquest diumenge, com ara la de La Vanguàrdia, que dóna entre deu i dotze diputats a ERC. El candidat republicà ha instant la militància a la mobilització assegurant que 'no ens escriuran la història ni des de Madrid ni aquells que es mouen pels interessos privats', en referència a socialistes i populars per una banda i a CiU per l'altra.

'No pot ser que el PPC sigui el partit decisiu a Catalunya, no ens ho podem permetre' ha sentenciat Puigcercós davant la possibilitat que els populars passin a ser la tercera força política, un lloc que fins ara ostenta Esquerra. En aquesta línia, Puigcercós ha afegit que 'qui es queda a casa, treballa pel Partit Popular, perquè els votants del PPC van a votar tots', independentment dels casos de corrupció com el Gürtel.

Respecte al Palau
D'altra banda, el cap de llista d'ERC ha assenyalat que no va aprofitar l'acte central al Palau de la Música per carregar contra CDC perquè 'jo respecto el Palau de la Música, respecto la cultura catalana, i el Palau de la Música no l'utilitzem com altres'. En aquest sentit, ha explicat que es va fer l'acte allà per 'simbolisme', tot afegint que 'no havíem de parlar de les vergonyes del país'.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Lluís fletxa SANT VICENÇ DE CASTELLET
21 de novembre de 2010, 21.27 h

Perdona...però com ho sabeu que n'hi havien 200 de persones???, normalment no opino mai, però aquesta és de jutjat de guàrdia, erem i EREM més de 350 persones, valentes..i t'ho dic perquè les cadires les hem posat una a una. No en tenim prou amb les enquestes, que a més ens diguin menys gent de la que realment hi havia??. Lluitarem contra les enquestes i contra la mala informació


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.