directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 08:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Llena, obligat a disculpar-se després de titllar de 'gilipolles' la gent de CiU

El candidat de la federació nacionalista per Lleida, Albert Batalla, l'acusa de fomentar la desafecció política

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El conseller d'Agricultura i cap de llista del PSC per Lleida, Joaquim Llena, s'ha vist obligat a rectificar i demanar disculpes després d'haver titllat de 'gilipolles' la gent de CiU en un míting electoral. 'Reconec que el terme utilitzat no és l'adequat, excessivament col·loquial, i demano disculpes si algú s'ha sentit al·ludit, tot reiterant que en cap cas la meva intenció era faltar a les persones', ha assegurat Llena. El candidat socialista havia carregat durament contra CiU hores abans, tractant-los de 'nois xulets', en un míting a la capital del Segrià. I referint-se al grafisme de campanya de la federació nacionalista, que situa un somriure a sota de les sigles de CiU, Llena els ha dit: 'Gilipolles, de què rieu amb la que està caient, cony!'. El candidat de CiU per Lleida, Albert Batalla, l'ha acusat de fomentar la desafecció política i ha demanat utilitzar la campanya per 'explicar propostes i senyalar bones actituds'.

Comparteix
   


Etiquetes
El cap de llista del PSC per Lleida ha reiterat que en cap moment de la seva intervenció ha volgut qualificar les actituds de persones o d'altres partits polítics. I ha afirmat, referint-se al grafisme de la campanya electoral de Convergència i Unió, 'que els hauríem d'haver dit que estan donant una resposta inadequada a la situació que patim'. 'Els socialistes estem convençuts que estem vivint uns moments difícils, en un context econòmic i social molt dur, on convé molta serietat i molt rigor, amb moltes propostes de futur com les que hem plantejat des del PSC', ha assenyalat Llena. 'No entendrien els ciutadans que aquells que aspirem a governar Catalunya abordem aquests problemes amb frivolitat o sense el rigor que la situació requereix', ha finalitzat el candidat del PSC per Lleida.

El país no necessita insults ni atacs barroers
El cap de llista de CiU per les comarques de Lleida, Albert Batalla, ha lamentat des de Maials (Segrià) les paraules del cap de llista del PSC, Joaquim Llena, en què ha titllat de 'gilipolles' a CiU. Tot i la posterior rectificació que ha fet el PSC, per Batalla el país 'no es pot permetre que la gent s'allunyi de la política perquè té la capacitat de transformar la realitat i ho pot fer per mal i per bé'. En aquest sentit, ha demanat al PSC enterrar 'la vella política' defensant que CiU 'fa propostes en positiu, posa idees sobre la taula i està oberta al debat dialèctic però mai a través de l'insult, la desqualificació o amb atacs barroers, perquè en aquests moments el país no ho necessita'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.