directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 11:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Camacho veu el cara a cara com un 'tracte de favor' a CiU i PSC

Avisa que 'no es pot fer un debat' sense el PP, que 'serà l'àrbitre de la política catalana'

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La candidata del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha considerat aquest dilluns que TV3 dóna un 'tracte de favor' a CiU i el PSC amb el cara a cara entre el candidat de CiU, Artur Mas, i el candidat del PSC ala reelecció, José Montilla, que 'no es pot permetre'. La líder del PP català ha considerat que a tres dies de les eleccions 'no es pot ajudar a CiU i al PSC regalant-los un debat que simplement és una trampa'. La candidata ha advertit que 'no es pot fer un debat sense qui serà l'àrbitre de la política catalana', ja que 'decidirem a la política catalana'. Aquest matí, Sánchez-Camacho ha anunciat a RAC1 que la seva formació impugnarà davant la Junta Electoral Central la proposta de debat cara a cara.

Comparteix
   


Etiquetes
En un acte de campanya a Roses, Sánchez-Camacho ha declarat que 'es va produir una situació sorprenent' quan 'Montilla se li va acudir emplaçar a Mas a fer un cara a cara'. 'A tres dies d'acabar la campanya el cara a cara entre Mas i Montilla és un tracte de favor que no es pot permetre a una televisió pública catalana pagada amb els impostos de tots'. En aquest context, ha manifestat que 'Catalunya és plural i som tots els catalans i no es pot excloure a un debat a un milió de catalans que estarien representants per les altres forces polítiques catalans.

Per altra banda, Sánchez-Camacho ha destacat que el candidat de CiU, Artur Mas, ha confessat en públic que votaria a favor de la independència de Catalunya i ha dit que Convergència té un full de ruta perquè en sis o vuit anys es produeixi la independència de Catalunya'.

Ha recordat que li va preguntar en el debat a Mas si el seu full de ruta era la separació de Catalunya de la resta de l'estat espanyol i el president de CiU, ha dit, 'no va contestar'. En aquest sentit, ha deduït que d'aquest silenci i de la falta de resposta significa que 'veritablement hi ha un programa ocult de CiU i és el d'aconseguir la independència de Catalunya de la resta d'Espanya'. 'Em preocupa com a catalana, com a candidata que una CiU i el seu president tinguin la previsió de trencar amb Espanya', ha dit.

En aquest sentit, ha afirmat que es va veure també que Mas té la 'possibilitat que està acceptant i és amb ERC'. 'No podem passar d'un segon tripartit nefast per Catalunya per passar a una Convergència i Unió que pacti amb ERC', ha indicat.

Sánchez-Camacho ha remarcat que en el debat a sis a tv3 el candidat d'ERC a les eleccions al Parlament, Joan Puigcercós, va proposar un acord pel concert econòmic i Mas el va acceptar. 'Estem davant d'una deriva que pot produir molts riscos a Catalunya i a la seva estabilitat política', ha assenyalat. Ha tornat a apel·lar a la por quan ha dit que 'si hi ha un acord entre CiU i ERC no sortirem de la crisi i no hi haurà una Catalunya de llibertat i no podrem tenir una educació en llibertat'. 'Us ho asseguro', ha advertit.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Jan fletxa Granollers
22 de novembre de 2010, 21.30 h

Ara volen impugnar un cara a cara???? ...

A Can PP estaven molt calladets quan va haver-hi un cara a cara entre Zapatero i Rajoy, i el pobre Llamazares es va haver de quedar a casa.

Hipòcrites, oportunistes, demagogs, venedors de fum, populistes, afartapobres, ... els peperos i els C's també!

És antinatural q formacions com aquestes estiguin al Parlament català... no formen part de la idiosincràsia i tarannà del nostre país. Només un exemple: la llengua.

Sr. Rivera i Sra. Camacho .... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
22 de novembre de 2010, 20.22 h

L'avi Siset em parlava
de bon matí al portal,
mentre el sol esperàvem
i els carros vèiem passar.

Siset, que no veus l'estaca
a on estem tots lligats?
Si no podem desfer-nos-en
mai no podrem caminar!

Si estirem tots ella caurà
i molt de temps no pot durar,
segur que tomba, tomba, tomba,
ben corcada deu ser ja.

Si jo l'estiro fort per aquí
i tu l'estires fort per allà,
segur que tomba, tomba, tomba
i ens podrem alliberar.

Però Siset, fa molt temps ja
les mans se'm van ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
22 de novembre de 2010, 18.44 h

Senyora Sanchez Camacho, li faig saber que no he votat mai a Convergència i per tant no els votaré. El que me impresiona és la seva diarrea mental en dir que una indepoendència no pot ser a Catalunya.
Sàpiga senyora que si una majoria de catalans volem la independència, vosté no serà ningú per impedir-ho, solament els dictadors i feixistes ho podrien impedir, i segons sembla, vosté es demòcrata de cap ia peus.
Calli i doncs, que el seu parlar recorda quan xerra un lloro.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.