directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 11:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Camacho veu el cara a cara com un 'tracte de favor' a CiU i PSC

Avisa que 'no es pot fer un debat' sense el PP, que 'serà l'àrbitre de la política catalana'

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La candidata del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha considerat aquest dilluns que TV3 dóna un 'tracte de favor' a CiU i el PSC amb el cara a cara entre el candidat de CiU, Artur Mas, i el candidat del PSC ala reelecció, José Montilla, que 'no es pot permetre'. La líder del PP català ha considerat que a tres dies de les eleccions 'no es pot ajudar a CiU i al PSC regalant-los un debat que simplement és una trampa'. La candidata ha advertit que 'no es pot fer un debat sense qui serà l'àrbitre de la política catalana', ja que 'decidirem a la política catalana'. Aquest matí, Sánchez-Camacho ha anunciat a RAC1 que la seva formació impugnarà davant la Junta Electoral Central la proposta de debat cara a cara.

Comparteix
   


Etiquetes
En un acte de campanya a Roses, Sánchez-Camacho ha declarat que 'es va produir una situació sorprenent' quan 'Montilla se li va acudir emplaçar a Mas a fer un cara a cara'. 'A tres dies d'acabar la campanya el cara a cara entre Mas i Montilla és un tracte de favor que no es pot permetre a una televisió pública catalana pagada amb els impostos de tots'. En aquest context, ha manifestat que 'Catalunya és plural i som tots els catalans i no es pot excloure a un debat a un milió de catalans que estarien representants per les altres forces polítiques catalans.

Per altra banda, Sánchez-Camacho ha destacat que el candidat de CiU, Artur Mas, ha confessat en públic que votaria a favor de la independència de Catalunya i ha dit que Convergència té un full de ruta perquè en sis o vuit anys es produeixi la independència de Catalunya'.

Ha recordat que li va preguntar en el debat a Mas si el seu full de ruta era la separació de Catalunya de la resta de l'estat espanyol i el president de CiU, ha dit, 'no va contestar'. En aquest sentit, ha deduït que d'aquest silenci i de la falta de resposta significa que 'veritablement hi ha un programa ocult de CiU i és el d'aconseguir la independència de Catalunya de la resta d'Espanya'. 'Em preocupa com a catalana, com a candidata que una CiU i el seu president tinguin la previsió de trencar amb Espanya', ha dit.

En aquest sentit, ha afirmat que es va veure també que Mas té la 'possibilitat que està acceptant i és amb ERC'. 'No podem passar d'un segon tripartit nefast per Catalunya per passar a una Convergència i Unió que pacti amb ERC', ha indicat.

Sánchez-Camacho ha remarcat que en el debat a sis a tv3 el candidat d'ERC a les eleccions al Parlament, Joan Puigcercós, va proposar un acord pel concert econòmic i Mas el va acceptar. 'Estem davant d'una deriva que pot produir molts riscos a Catalunya i a la seva estabilitat política', ha assenyalat. Ha tornat a apel·lar a la por quan ha dit que 'si hi ha un acord entre CiU i ERC no sortirem de la crisi i no hi haurà una Catalunya de llibertat i no podrem tenir una educació en llibertat'. 'Us ho asseguro', ha advertit.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Jan fletxa Granollers
22 de novembre de 2010, 21.30 h

Ara volen impugnar un cara a cara???? ...

A Can PP estaven molt calladets quan va haver-hi un cara a cara entre Zapatero i Rajoy, i el pobre Llamazares es va haver de quedar a casa.

Hipòcrites, oportunistes, demagogs, venedors de fum, populistes, afartapobres, ... els peperos i els C's també!

És antinatural q formacions com aquestes estiguin al Parlament català... no formen part de la idiosincràsia i tarannà del nostre país. Només un exemple: la llengua.

Sr. Rivera i Sra. Camacho .... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
22 de novembre de 2010, 20.22 h

L'avi Siset em parlava
de bon matí al portal,
mentre el sol esperàvem
i els carros vèiem passar.

Siset, que no veus l'estaca
a on estem tots lligats?
Si no podem desfer-nos-en
mai no podrem caminar!

Si estirem tots ella caurà
i molt de temps no pot durar,
segur que tomba, tomba, tomba,
ben corcada deu ser ja.

Si jo l'estiro fort per aquí
i tu l'estires fort per allà,
segur que tomba, tomba, tomba
i ens podrem alliberar.

Però Siset, fa molt temps ja
les mans se'm van ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
22 de novembre de 2010, 18.44 h

Senyora Sanchez Camacho, li faig saber que no he votat mai a Convergència i per tant no els votaré. El que me impresiona és la seva diarrea mental en dir que una indepoendència no pot ser a Catalunya.
Sàpiga senyora que si una majoria de catalans volem la independència, vosté no serà ningú per impedir-ho, solament els dictadors i feixistes ho podrien impedir, i segons sembla, vosté es demòcrata de cap ia peus.
Calli i doncs, que el seu parlar recorda quan xerra un lloro.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.