directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 12:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Herrera presumeix d'haver-se guanyat el suport dels artistes 'amics' de Zapatero

Mig centenar de personalitats del món de la cultura espanyola afirmen que, si visquessin a Catalunya votarien ICV

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El candidat d'ICV-EUiA a les eleccions al Parlament, Joan Herrera, ha considerat que la llista de 55 personalitats del món acadèmic, de la cultura i la política de la resta de l'Estat que han firmat el manifest 'Si jo visqués a Catalunya, votaria Joan Herrera', és 'un toc d'atenció a la decepció que està generant el president Rodríguez Zapatero'. El candidat ecosocialista s'ha mostrat 'molt orgullós i satisfet' dels suports que ha rebut, entre els que hi ha el director de cine Pedro Almodóvar, l'actriu Pilar Bardem o l'escriptora Almudena Grandes, entre d'altres. Herrera ha explicat que molts dels firmants són gent que ha conegut durant la seva etapa de diputat al Congrés dels Diputats a Madrid.
joan herrera
Comparteix
   


Etiquetes
Herrera ha valorat que la llista de firmants, on es troben personalitats tradicionalment lligades al PSOE, 'és un missatge clar perquè qui ens està donant suport porta molts anys mobilitzant-se contra la guerra, a favor del poble sahrauí o contra la reforma laboral, i és significatiu que ara demanin el vot per a ICV-EUiA'.

El líder ecosocialista ha afegit que la llista d'adhesions a la seva candidatura és una mostra que 'hi ha una part d'Espanya que s'interessa pel que passa a Catalunya. És aquesta Espanya d'esquerres que sap que el que passa a Catalunya acaba passant a la resta de l'Estat'.

'La idea de publicar aquesta llista ha estat d'alguns amics meus. Els meus anys a Madrid m'han servit per conèixer gent, alguns d'ells desenganyats amb el president Rodríguez Zapatero. Suposo que no hauria estat possible sense l'actuació' de l'actual govern de l'Estat, ha comentat Herrera.





COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.