directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 4 de maig de 2024 16:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Satisfacció per la prohibició del cara a cara, 'un intent de bipolaritzar la campanya'

Joan Puigcercós afirma que el debat real és saber quin serà el partit decisiu: ERC o PP

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

La decisió de la Junta Electoral de Barcelona de prohibir el cara a cara entre Montilla i Mas ha estat satisfactòriament acollida per Joan Puigcercós que creu que l'únic objectiu d'aquest enfrontament dialèctic era 'empobrir i bipolaritzar la campanya'. En un acte a Girona, el candidat republicà ha deixat clara la seva oposició a que CiU i PSC siguin les dues formacions polítiques que tinguin dret a debatre mentre les altres forces polítiques no. A més, el candidat ha exposat que el debat real no és qui serà el pròxim president del Govern, sinó quina serà la tercera força al Parlament: ERC o PP. 'Catalanitzar la política o apropar-nos a Espanya', ha afirmat.

Comparteix
   


Etiquetes
El candidat d'ERC s'ha mostrat aquest dimarts molt satisfet per la prohibició del cara a cara per part de la Junta Electoral ja que, el debat era 'un intent de bipolaritzar la campanya'. Puigcercós, que va recórrer la voluntat de CiU i PSC de fer un enfrontament televisat, creu que totes les forces tenen el mateix dret a debatre i no només les formacions de Montilla i Puigcercós.

Al marge del cara a cara, el polític republicà creu que el veritable debat d'aquestes eleccions no rau en qui serà el president sinó quina serà la força decisiva, Esquerra Republicana o el Partit Popular.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
24 de novembre de 2010, 15.53 h

Votem per formacions independentistes i sumem diputats al parlament per demanar l'independencia unilateralment, un referendum es una falacia tant gran com el concert economic.
Jo votare SI.

http://www.youtube.com/watch?v=7HrzwtwlmPw

Visca Catalunya Lliure||*||


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
24 de novembre de 2010, 12.55 h

És veritat el què dius Puigcercós. El quid rau en quina serà la tercera força, si vosaltres o els feixistes. Desitjo de tot cor que els electors catalans i independentistes, reflexionin i que el dia de les eleccions, poguem mantenir-nos a flot per tal d'anul·lar la força que aquells poden contradir les decisions catalanes. I si faig un clam als independentistes, és perquè veig un horitzó molt negre. M'explico: La meva opinió personal és que: Mireu, ecspanya està molt malalta. El ma... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.