directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 02:52 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Oriol Pujol creu que Montilla i el PSC 'mai han volgut un cara a cara' amb CiU

David Madí es pregunta si els socialistes van plantejar el debat sabent que no es podria realitzar

Comentaris 9  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El número 6 de la candidatura de CiU per Barcelona, Oriol Pujol, s'ha mostrat convençut aquest dimarts que el PSC i el seu cap de llista, José Montilla, 'mai han volgut un cara a cara' amb CiU. Pujol ha recordat que el partit ja va demanar aquest debat en les campanyes de les eleccions del 2003 i el 2006, i el PSC 'el va refusar'. Enguany, ha manifestat, CiU el va tornar a demanar i els socialistes 'van donar mil arguments que sonaven a excuses', fins que diumenge passat Montilla el va proposar. 'L'acceptem, però ens porta a pensar que realment el PSC i Montilla no l'han volgut mai', ha criticat. El cap de campanya de CiU ha defensat la mateixa línia argumental, i en un comunicat s'ha preguntat si Montilla va plantejar el cara a cara diumenge sabent que els terminis impedien celebrar-lo. 
ciu, convergència, oriol pujol
Comparteix
   


Etiquetes
Madí es pregunta si Montilla va plantejar el cara a cara sabent que no es podria fer

A més de les acusacions d'Oriol Pujol, el director de campanya de CiU, David Madí, ha volgut apuntat aquest dimarts que sempre quedarà el dubte de si el candidat socialista, José Montilla, va plantejar el cara a cara diumenge durant el debat a sis sabent que no es podria fer. 

Madí ha apuntat que tots dos líders volien fer el debat, però ha afegit que 'sempre quedarà en l'aire la pregunta' de si el país es podria haver estalviat arribar a aquest extrem 'si el PSC hagués acceptat des del primer moment el que era la sensatesa, el sentit comú i la lògica'. 'Com també quedarà en l'aire si la proposta en el debat ja venia calculada pel PSC sobre la impossibilitat de complir-la en els terminis que hi havia', ha subratllat.

En tot cas, ha indicat que 'ara no és el moment de fer retrets' ni tampoc de 'posar més el dit a l'ull'. 'Alguns sabem què és el que ha passat i els càlculs que hi ha hagut aquí darrere, però ens hem fet el ferm propòsit de tenir una campanya positiva', ha reiterat.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#9
26 de novembre de 2010, 09.48 h

-mai NO han volgut CAP cara a cara


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
24 de novembre de 2010, 18.04 h

#3 Això que diu Vostè, i que té tota la raó d'aquest món, passaria en un país democràticament normal. Però és que estem vivint en un país on certs polítics s'emplenen la boca de democràcia, quan ells són un dictadors i corruptes, i suquen de la memella perquè ningú els diu res. I a sobre, tenim el problema afegit de que són els partits més votats. És un guirigall, és una pena de país i una monarquia bananera, perquè uns i els altres només treuen de nosaltres.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Quim fletxa PPCC.
24 de novembre de 2010, 10.41 h

#6 En el moment que tergiverses la veritat i menteixis dient que ERC no vol l´estat propi quan ja fa anys i panys que ha deixat clar que treballa en aquest sentit i ho ha més que demostrat amb només uns pocs diputats que no s´han acostat mai a la majoria ni de passada, ja et declares com un frau. La tàctica que esteu emprant els dels clubs de fans de voler equiparar ERC amb un partit mini autonomista com Ciu ja demostra el que sou vosaltres. Sabeu perfectament que en aquesta legislatura ca... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Miquel fletxa BCN
24 de novembre de 2010, 10.00 h

No volen un Estat propi, ni CiU, ni el PSC, ni Esquerra, ni ICV. Volen perpetuar la situació colonial i d'espoli espanyol contra Catalunya, sinó farien campanya per l'Estat propi.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5 Sílvia Martínez
24 de novembre de 2010, 08.57 h

#3 Bona reclamació! Sí, i que paguin també altres despeses innecessàries i sobreres, que siguin PSC i CiU qui informi bé a la gent del què vol dir el joc que es porten fent un i l'altre amb aquest caracara. Que expliquin que a Catalunya ni som bipartidistes ni ho volem ser, i que tant sols el plantejament d'aquest seru caracara és un abús a diferents bandes. Que expliquin que el Col·legi de periodistes i la gent sensata ha dit la seva i ens interessa conèixer-ho per a ser millors i no... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4 Sílvia Martínez
24 de novembre de 2010, 08.49 h

Madí: més aviat cal afirmar que tant Montilla com Mas bé sabíeu de la norma i de que no es podia demanar ni acceptar el cara a cara (que no ho és tal, sinó només, i repeteixo, només una farsa engalipadora, res de voler informar l'electorat, que ja ho hem vist clar....)
Quants dies i mesos dugueu marejant amb el caracara? Que encara en parleu, i que hagueu revocat la negativa al permís, és, a més, mostra de cinisme i de que el que us mou és engalipar els ciutadans, intolerable.
Us pe... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Maria fletxa Cambrils
24 de novembre de 2010, 08.47 h

Televisió de Catalunya és una televisió pública que paguem TOTS els catalans, no només els votants de CiU i PSC. Aquests dos partits, que es creuen els amos del país, han intentat utilitzar mitjans pagats amb els diners de tots per lluir-se, menystenint els altres candidats. S'han produït unes despeses personals i materials innecessàries i un trasbals en el programa normal de la cadena, per un cara cara frustrat, que no tenim per què pagar els ciutadans. Ja que aquests dos partits han... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
24 de novembre de 2010, 08.38 h

Encara hi haurà qui voti a aquests personatges? Ridícul! Traiem-nos-els de sobre d'una vagada!

Votem Llibertat!
Votem per ser el quart estat!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Tomppa fletxa Sabadell
24 de novembre de 2010, 08.37 h

Partits que volia cara a cara em fa fàstic, tot dos imbècils i inútils per Catalunya. Només volen poder per qualsevol preu, fàstic!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.