directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 15:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Puigcercós demana de nou a Mas que es comprometi a fer un referèndum si Madrid no accepta el concert

Diu que el candidat de CiU 's'amaga i no contesta' a l'oferiment que el republicà va fer-li durant el debat a TV3

Comentaris 13  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Joan Puigcercós, candidat d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a la presidència de la Generalitat, ha tornat a exigir aquest dimarts a Artur Mas, cap de llista de CiU, que respongui si accepta la proposta que va llançar-li durant el debat a TV3 de convocar un referèndum sobre la independència si Madrid tanca les portes al concert econòmic. Puigcercós diu que 'el senyor Mas no contesta' i li exigeix que 'no s'escapoleixi'. Segons el republicà, Mas ha d'escollir entre el full de ruta d'ERC, 'que ha fet una proposta valenta de país', o el del PP, que és 'el de la incertesa'. Puigcercós encara la recta final de la campanya amb un míting que s'ha celebrat a Lleida aquest dimarts al vespre.
El cap de llista d'ERC, Joan Puigcercós, en un moment del míting del partit a Lleida
El cap de llista d'ERC, Joan Puigcercós, en un moment del míting del partit a Lleida

Comparteix
   


Etiquetes
L'edifici Transfronterer de la Universitat de Lleida ha acollit aquest vespre l'acte central de campanya d'Esquerra, en què hi ha participat el candidat a la presidència de la Generalitat, Joan Puigcercós, així com alguns dels representants de la candidatura per la circumscripció de Lleida.

Puigcercós ha fet nombroses referències al debat que va tenir aquest dilluns a TV3, sobretot per recordar les peticions que va fer a Artur Mas. Segons el cap de llista d'ERC, Mas 's'escapoleix' a l'hora de respondre si accepta reclamar el concert econòmic i fer un referèndum sobre la independència de Catalunya. 'Esquerra és l'única formació valenta, que fa una proposta de país', ha afegit.

El cap de llista d'ERC ha remarcat que 'entenem que el país és tot, tota la gent, tant de la capital com de les comarques' i ha parlat sobre 'el sentit nacional d'ERC', que creu en una capital forta com és Barcelona, però 'que va més enllà'. Ha afegit que 'les comarques i les altres capitals han de ser fortes per aconseguir un país multipolar, amb cohesió social i estabilitat'. Puigcercós ha insistit en la idea que la independència 'donaria molt de sí a Catalunya', ja que, segons ha explicat, situaria el país en una posició entre Suècia i Dinamarca. Ha recordat, però, que 'encara no som independents, i cal seguir treballant molt per arribar-hi'. En aquest punt, el republicà ha fet referència a altres partits, qualificant-los d''il·lusionistes', ja que 'van errats si creuen que la independència s'aconseguirà fàcilment.

Puigcercós ha finalitzat la seva intervenció cridant la gent a sortir al carrer el 28-N, a tenir 'una actitud valenta' i a fer visible la seva veu mitjançant el vot a ERC perquè 'és un valor segur'.

Mòdol es compromet a crear un 'gran' Departament d'Agricultura si són decisius

Carmel Mòdol, cap de llista d'Esquerra per Lleida, també ha intervingut a l'acte. Mòdol ha remarcat que 'Puigcercós és l'únic candidat a la presidència de Catalunya que creu en el territori, en el món rural, perquè se'l fa seu'. Fent referència al debat de TV3, Mòdol ha recordat que 'Puigcercós va ser l'únic que va parlar d'aquest tema'. 'Hi ha molts que s'omplen la boca parlant de territori, però les comarques de Lleida són més visibles que mai des que ERC està al Govern', ha dit. El candidat per Lleida ha explicat la intenció d'ERC, en cas de poder decidir després del 28-N, de remodelar el Departament d'Agricultura i fer-lo 'més gran, més fort, amb més poder de decisió i competències'.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#13
Joaquim fletxa Alella
24 de novembre de 2010, 18.37 h

Doncs jo votaré ERC, perquè crec que l'única manera de sumar és no dividir (m'ho van ensenyar a primària).


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
24 de novembre de 2010, 15.44 h

#2 Jo vull l'independencia i votare SI. L'independentisme no en te cap patent ni es propietat de cap partit. Totes les formacions son necesaries per sumar diputats al parlament.

http://www.youtube.com/watch?v=7HrzwtwlmPw

Vica Catalunya Lliure||*||


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Ex-convergent fletxa L'Escala
24 de novembre de 2010, 14.53 h

Tots sabem que CyU pactarà amb el PP per la porta del darrere (pressupostos anuals), però no es perd res per intentar-ho!


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
24 de novembre de 2010, 11.45 h

Ex votant amor, príncep de les tenebres no saps ni sumar, totes les sumes de apctes passen inevitablement per corrupCIU, a no se que es donin aquestes casualitats, una que corrupCIu tingui majoria absoluta, ( per molt que ens hi esforcem no podrem sumar) i l'altre seria que es sumessin al pacte CIudadanos i PP cosa que tampoc passarà.
També apart de no saber sumar no escoltes prou bé en Puigcercós ja ha dit per activa i per passiva que el biaxava d'quest tren fa dies
Petons als mugrons xat... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Quim fletxa PPCC.
24 de novembre de 2010, 11.32 h

mas i montilla són exactament la mateixa porqueria i la fatxa del PP encara ho és més (un rodolí). ha ha ha ha ha . ARA ERC, ARA INDEPENDÈNCIA! NO PERDEM MÉS TEMPS! VISCA ERC I VISCA CATALUNYA LLIURE!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Quim fletxa PPCC.
24 de novembre de 2010, 11.28 h

#7 Doncs ves a donar gracies al mas que és qui es va carregar el finançament del nou estatut pactant la primera gran retallada amb zapatero, la pròxima vegada que vagis a llepar-li el cul li pots preguntar perquè ho va fer, bé a hores d´ara ja ho sabem tots i també sabem qui era el candidat de zapatero a president de la generalitat la passada legislatura que no era el montilla sinó el mas i per això en aquesta el montilla es veu obligat a deixar de banda el "catalanisme" a que ERC l´... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
24 de novembre de 2010, 10.46 h

#5 Si, al nyap de finançament que ha negociat el tripartit, que ni tant sols cumpleix les minses expectatives de l'estatut, en Puigcercós l'anomena el millor pacte de finançament de la història, ja veus.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 17
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
24 de novembre de 2010, 10.44 h

#4 No xato, qui ha defernsat els pactes amb el PP fou el M.H. Heribert Barrera, jo m'he limitat a trascriure el que ell va dir, que "el pacte del Majestic ha sigut el millor pacte de legislatura que ha fet Catalunya".

Ara!...com que el M.H. Heribert Barrera no és P$OEmontillista com sou la majoria de les escorrialles que encara resten a ERC, potser també li teniu animadversió a ell, és clar!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 19
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Jordi-80 fletxa València
24 de novembre de 2010, 10.02 h

El problema amb CiU és que qualsevol nyap que pacte amb Espanya l'anomenarà Concert, i llavors intentaran enredar la gent dient que ho han aconseguit. I per tant, intentaran així esquivar el repte que els ha llançat ERC.

Compte amb CiU que voldrà carregar-se l'independentisme. Espanya es veu vindre per tots, però CiU no es veu vindre per molts catalanets que encara se la creuen. I Espanya sap que a l'independentisme se'l combat amb CiU, no amb el PP.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Jaume fletxa Badalona
24 de novembre de 2010, 09.57 h

L'' ex-votant és una pantomima aqui mateix ha defensat els pactes amb el PP jajajaj jo crec que és votant d' Unió Democràtica...


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.