directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 23:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Castells diu que seguirà 'fent política' però insisteix en 'reconstuir' el centre-esquerra a Catalunya

El conseller va rebutjar formar part de les llistes del PSC en aquestes eleccions

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El conseller d'Economia, Antoni Castella ha reiterat aquest dimecres des de Madrid que caldrà 'reconstruir' l'espai que segons el seu criteri ha d'ocupar el PSC, que és el del 'centre-esquerra català, del progressisme, dels demòcrates catalans', amb 'voluntat de ser un partit majoritari a Catalunya'. Castells també ha assenyalat que tot i que ha decidit no anar a les llistes del PSC en aquestes eleccions, 'seguirà fent política' perquè se sent 'compromès amb unes causes i unes conviccions'. Aquest mateix dimecres, el president Montilla ha manifestat la seva voluntat de comptar amb Antoni Castells i Ferran Mascarell per a un futur Govern. També ha expressat el seu 'respecte' per la decisió del president Montilla de no tornar-se a presentar a les eleccions en el futur.
antoni castells, josé montilla
Comparteix
   


Etiquetes
Castells ha fet aquestes manifestacions a les portes de l'últim Consell de Política Fiscal i Financera abans dels comicis del 28-N, en què ha apuntat que 'marxa molt satisfet de la feina que ha fet' al capdavant de la conselleria, i ha recordat que la situació dels comptes de la Generalitat s'ha d'entendre en el context de la crisi global.

Les seves paraules s'han produït només uns minuts abans que el líder del PSC, José Montilla, hagi apuntat en un acte electoral que compta amb ell per a un hipotètic govern socialista després dels comicis del 28-N.

Castells també ha assenyalat que 'respecta' la decisió del president Montilla de no tornar-se a presentar a les eleccions en el futur. 'Li donaré suport en totes les decisions que prengui, i quan son personals, polítiques evidentment, les respecto, li dono suport, i l'entenc en tots els terrenys', ha dit.





COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.