directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 11:26 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Carretero fa una crida al vot independentista per vèncer l'etapa autonomista de Catalunya

Reagrupament ha fet l'acte central de campanya a Lleida

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

El candidat a la presidència de la Generalitat per Reagrupament, Joan Carretero, ha demanat als independentistes que votin aquest diumenge una de les opcions que tenen, ja que és 'l'única manera d'aconseguir un Estat propi'. Segons el cap de llista, 'el vot autonomista no té sentit'.En l'acte central de campanya a Lleida, Carretero també ha qualificat les campanyes d'alguns dels altres partits d''insults a la intel·ligència de la gent'.
El cap de llista de Reagrupament, Joan Carretero, aquest dimecres a Lleida
El cap de llista de Reagrupament, Joan Carretero, aquest dimecres a Lleida

Comparteix
   


Etiquetes
El cap de llista de Reagrupament, Joan Carretero, ha començat el seu discurs fent un repàs a les campanyes d'alguns dels altres partits polítics que es presenten a les eleccions del 28-N. Carretero ha dit que 'Montilla només sap dir que no és independentista ni de dretes'; sobre Solidaritat, ha fet referència al fet que inclogui 'una actriu que almenys ha fet una pel·lícula pornogràfica'; també s'ha referit als representants de CiU, 'que van de seriosos, però que prometen un concert econòmic, cosa impossible'; també creu que el referèndum que promet Esquerra és impossible, 'sobretot perquè l'ha d'autoritzar el Govern de Madrid'. El candidat ha contraposat aquestes campanyes que 'insulten a la intel·ligència de la gent' a la proposta de Reagrupament, que 'vol fer sortir Catalunya de la situació en què està'.

Carretero ha proposat una 'recepta' perquè el país vagi endavant: 'la de l'Estat propi'.  Ha dit que 'Catalunya ha de deixar de ser una comunitat autònoma dins d'Espanya per tal d'acabar amb l'espoli fiscal'. 'Volem disposar dels nostres recursos, que els nostres diners es gastin aquí', ha explicat. I aquest Estat propi, segons el reagrupat, 'només l'aconseguirem si anem a votar'. Segons Carretero, 'aquest diumenge no hi ha excusa, ja que hi ha tres opcions independentistes, el que no tindria sentit és votar una opció autonomista'.

El cap de llista de Reagrupament per Lleida, Jaume Fernàndez, ha assegurat que Catalunya està al final d'una etapa, la del país concebut com a comunitat autònoma. Segons el candidat, aquest diumenge es dirimirà el futur del país i haurem d'escollir entre 'l'autonomisme, que ens porta a convertir-nos en una província més d'Espanya' o 'l'alternativa de la llibertat, la de l'Estat propi'.

Fernàndez també ha assegurat que ell no farà el 'típic xou' dels candidats per Lleida, 'el de postular-se com a conseller d'Agricultura i prometre un nou canal de reg o una autovia'. El que proposa ell és 'treball, abnegació, patriotisme, servei i defensa del territori'. El reagrupat creu que els diputats lleidatans estan a disposició dels seus partits i, d'aquesta manera, mai s'arribarà a 'un lobby de Lleida'.

El cap de llista per Lleida ha proposat que es canviï la llei electoral catalana, de manera que els diputats passin a ser escollits per circumscripcions petites, al servei dels ciutadans, i amb limitació de mandats. Ha insistit en què 's'ha d'acabar amb el concepte de la política professional'. 'Aquest país no funcionarà fins que sigui lliure', ha finalitzat.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
Reagrupat fletxa De la paranoia a la ciència ficció o l'odi
25 de novembre de 2010, 17.22 h

Has llegit molts llibres de ciència fixxió o es que pateixes de "delirium tremens " ? Si fosssis un responsab del teu partit no seria pas una bona manera de cercar alliats per ajudar a complir objectius compartits. Però no pateixis estem per sobre del fel gratuit que veig que destiles.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
l'esbirro fletxa la guingueta
25 de novembre de 2010, 15.52 h

per això si surtiu, ques ja es suposar, votareu a en Mas president sense contraprestacions. El Mas aquell impune responsable del saqueig catalanista del Palau de la Música del Millet que tota la petuleia intelectual catalanista li riu les gràcies. Sou un submari convergent nascut d'en Madí i alimentat pel grup Godó i tots aquells que han volguit ensorrar l'independentisme


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Josep Ma. fletxa Terrassa
25 de novembre de 2010, 15.19 h

#4:
Botiflers els de Reagrupament?
Botifler és aquell que va en contra dels interessos de la seva terra.
Per tenir averssió a RCat suposo que ets d'Esquerra; doncs aplica't aquest adjectiu a tu mateix, els teus SI que n'han sigut de botiflers, puix han venut el país als espanyols sociates entregant-los el poder de Catalunya dues vegades seguides.
Us hauríeu d'avergonyir del vostre comportament.
Traidors!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Pau fletxa Cardedeu
25 de novembre de 2010, 15.12 h

#3 permete'm que em rigui una mica......he,he,he,he.........BOTIFLERS!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
GerardPacs fletxa Pacs del Penedès
25 de novembre de 2010, 12.33 h

Fas pena PAU


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Pau fletxa Cardedeu
25 de novembre de 2010, 10.08 h

TOT MENTIDA!!!!!! RCat, BOTIFLERS!


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 22
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Eduard VF fletxa Barcelona
25 de novembre de 2010, 09.47 h

REAGRUPAMENT és la proposta més seriosa. Avui dia, més enllà de la barretina, ser independentista és qüestió d'estar informat: En quant mires els números de l'espoli colonial el tema està claríssim.


Valora aquest comentari:   votar positiu 21   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.