directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 01:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

El Govern atorga subvencions per valor de 660.000 euros a les fundacions dels partits catalans

"S'han convocat per a estudis o activitats relacionats amb el dret i el funcionament de les institucions democràtiques"

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El Govern ha aprovat destinar aquest enguany 660.000 euros en subvencions a entitats jurídiques sense ànim de lucre vinculades a partits polítics amb representació parlamentària. La Fundació Rafael Campalans, vinculada al PSC, rebrà 180.000 euros; la Fundació Ramon Trias Fargas, pròxima a CDC, 165.063 euros; la Fundació Josep Irla, vinculada a ERC, 97.926 euros; la Fundació Institut d'Estudis Humanístics Miquel Coll i Alentorn, propera a UDC, 55.021 euros; la FAES, vinculada al PP, 74.373 euros. Així mateix, la Fundació Nous Horitzons, pròxima a ICV, 55.411 euros; l'Associació Egara-Civitas, propera a Ciutadans, 21.129 euros; i la Fundació l'Alternativa, vinculada a EUiA, 11.077 euros.
monedes diners calers subvencions
Comparteix
   

Segons el departament de Justícia, aquestes subvencions s'han convocat per a estudis o activitats relacionats amb el dret i el funcionament de les institucions democràtiques, la difusió del pensament polític i social del sistema democràtic i el seu aprofundiment. Les entitats sol·licitants han de complir els requisits d'estar legalment constituïdes i inscrites, si escau, en el registre que correspongui; tenir una vinculació efectiva amb els partits polítics que tenen representació al Parlament, acreditada mitjançant un certificat del representant legal del partit polític al qual està vinculada, que la designi com a tal a l'efecte d'aquestes subvencions; així com estar al dia 'en la presentació de comptes anuals en el protectorat o registre administratiu que els correspongui, si s'escau'.

Els criteris per a la concessió de les subvencions són 'el nombre de representants al Parlament del partit polític al qual estigui vinculada l'entitat sol·licitant'; la 'valoració de l'interès de l'activitat proposada'; així com la 'difusió de les activitats, especialment als mitjans de comunicació social'. Les entitats sol·licitants han d'estar al corrent de les seves obligacions tributàries amb l'Estat i amb la Generalitat i de les seves obligacions amb la Seguretat Social.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
7 d'agost de 2008, 09.26 h

la FAES, vinculada al PP, 74.373 euros???? es pot saber que collons fot de bo aquesta fundació per la societat??


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.