directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 12:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Duran se'n riu de la poca afluència al míting del PSC al Sant Jordi

Assegura que 'han punxat' malgrat els autocars amb persones de fora de Catalunya

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, s'ha burlat aquest dijous del míting del PSC al Sant Jordi assegurant que 'han punxat' malgrat els autobusos que han vingut amb persones de fora de Catalunya. En un míting a Tarragona, ha ironitzat sobre la presència de José Luis Rodríguez Zapatero i Mariano Rajoy en els actes de final de campanya de PSC i PP. 'Nosaltres només necessitem la nostra gent', ha dit. Duran ha aprofitat per carregar contra la campanya 'molt bruta' dels populars, i els ha responsabilitzat de l'ascens de l'independentisme a Catalunya. També ha criticat que el PSOE denunciï un pacte CiU-PP quan són els socialistes els que volen fer 'manetes' amb la federació.
josep antoni duran i lleida
Comparteix
   


Etiquetes
Durant el seu discurs davant de més de 1.600 persones a Tarragona, Duran s'ha dedicat a repartir pals entre socialistes i populars. Ha subratllat que el PSC 'ha punxat' a l'hora d'omplir el Palau Sant Jordi aquest dijous malgrat els autocars que han muntat amb gent de fora de Catalunya. En aquest punt, ha cridat a omplir divendres el Sant Jordi amb gent de CiU, i que això sigui el precedent per a una gran victòria el diumenge.

També ha ironitzat sobre el fet que PSC i PP necessitin la presència de José Luis Rodríguez Zapatero i de Mariano Rajoy. 'Nosaltres només necessitem la nostra gent, la gent de casa', ha assegurat.

Duran s'ha referit a algunes de les declaracions que han fet aquests dies els dirigents del PSOE i del PP durant les seves visites a Catalunya. Dels populars, ha lamentat que facin publicitat dient que ells són la garantia per evitar l'independentisme, i ha recordat que si hi ha més persones que volen un Estat propi és precisament per l'actitud que el PP ha demostrat amb ERC. 'Si un dia a Carod se li va fer un homenot va ser per l'actitud del PP', ha assegurat.

Si hi ha més independentistes a Catalunya, ha continuat, és perquè el PP, amb Mariano Rajoy al capdavant, 'ha jugat' amb l'Estatut i ha presentat Catalunya com un territori on només es podia parlar català.

El líder d'UDC ha acusat el PP de fer una campanya 'molt bruta'. 'Han dit coses que no havien d'haver dit mai i han fet coses que no havien d'haver fet mai', ha assenyalat, referint-se especialment al seu discurs en matèria d'immigració. En aquest sentit, ha argumentat que si hi ha més immigració il·legal és perquè PP i PSOE van permetre l'entrada de persones de forma irregular.

Però també ha tingut crítiques per al PSOE, especialment per declaracions de José Blanco en què diu que a CiU li ha molestat l'arribada de nous immigrants com en el seu dia li va molestar que vinguessin nous andalusos. 'No hi ha dret que els socialistes recordin la figura nefasta de Lerroux. No ens dividiran, hem estat sempre un sol poble i continuarem sent un sol poble, el poble català, vinguin d'on vinguin els seus ciutadans', ha exclamat.

També ha replicat afirmacions del ministre de la Presidència, Ramon Jáuregui, que esperava un enteniment amb CiU després del 28-N. 'En què quedem socialistes? Som el que fem manetes amb el PP o necessiteu vosaltres fer manetes amb CiU?', ha preguntat.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
26 de novembre de 2010, 18.45 h

#4 És clar que se'ns respectava, perquè anàvem submissos com les ovelles segueien el seu pastor. Com que els hem ensenyat les dents, ara treuen escuma per la boca. Allò primer que ha dit és el què vol Vostè per a Catalunya ???. Vaja, no m'estranya venint d'un convergent que es venen per quatre llenties corcades.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
26 de novembre de 2010, 16.10 h

VOTEU EL QUE VULGUEU PERÒ, SI US PLAU, DESPRÈS NO US QUEIXEU!!*!!

LA GRANOTETA QUE NO SABIA QUE LA COÏEN...: http://www.slideshare.net/guestf8f44f/metafora-2908748

LA DECISIÓ: http://www.slideshare.net/mbigorra/una-decisio

VISCA LA CONSTITUCIÓ CATALANA!!*!!
VISCA LA LLIBERTAT!!*!!
VISCA CATALUNYA QUART ESTAT!!*!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
26 de novembre de 2010, 13.34 h

millor aixo que 4 anys mes de trist-partit. almenys amb el pujol a catalunya s'ens respectava.#2


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Salva fletxa Països Catalans
26 de novembre de 2010, 12.24 h

Quins 2 partits... i aquests son els partits majoritaris de Catalunya??? així anem... Convergents Covards i Sociates Espanyolistes... quins collons!!

Voteu només partits CLARAMENT INDEPENDENTISTES: ERC, SCI, RCAT.

(QUIM, no et vull veure cap comentari demanant el vot per ERC de manera única i descarada que llavors feu tota la pena del mon i perjudiqueu al parttit).

Salut i Independència!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Jordi fletxa Tarragona
26 de novembre de 2010, 08.58 h

20.000 persones, jo hi era,hi havia gent de fora de catalunya?? si un grup de Perpinyà.
Aquesta és la prepotència de la dreta, aquest serà el tarannà que haurem d'aguantar si guanyen... de la maneta amb el PP....ja sabemel que és...Pujol ens va tenir l respecte no l'entenen, es creuen superiors, per això pensen més en nacions que en persones


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 13
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Quim fletxa PPCC.
26 de novembre de 2010, 05.46 h

Al cara dura duran el que li agrada són els grans mítings del seu partit estimat, o sigui els del PP. Duran, quin fàstic de criatura. XD.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.