directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 16:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Herrera confia en 'donar la sorpresa' el proper diumenge

El candidat d'ICV admet però que 'hi ha arguments per quedar-se a casa i no anar a votar'

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

A dos dies per les eleccions, els líders de les diverses formacions que hi concorren tanquen les seves campanyes apel·lant al vot massiu amb un optimisme que no sempre s'adiu amb els pronòstics de les enquestes. D'aquesta manera, el candidat d'ICV Joan Herrera ha fet gala aquest divendres del seu entusiasme afirmant que vol 'donar la sorpresa' aquest diumenge encara que el context convidi a molts electors a 'quedar-se a casa'. En dos mítings a Reus i Lleida, Herrera ha relacionat la baixa participació amb els retalls dels valors d'esquerres, alhora que ha parafrasejat Montilla quan ha afirmat que 'un tsunami conservador recorre tota Europa' i que l'única manera d'aturar-lo és votar partits com el seu. El candidat ecosocialista ha reconegut que serà 'difícil' aconseguir un altre escó a Lleida, i ha demanat el vot pel cap de llista de la demarcació, Francesc Pané, que 'ha defensat les terres de Lleida durant aquesta crisi que també ha afectat la pagesia'.

Comparteix
   


Etiquetes
Joan Herrera, que es presenta per primer cop en unes eleccions catalanes com a cap de llista d'ICV, s'ha mostrat molt content de la campanya que la seva formació ha fet aquestes dues darreres setmanes, i ha afirmat que han anat ' de menys a més'. Malgrat l'optimisme mostrat aquest divendres, l'ombra de l'abstenció ha planejat en els discurs del candidat ecosocialista, que ha cridat a la 'participació' per evitar els retalls socials que es produirien a Catalunya amb Artur Mas com a president de la Generalitat.

Cap pacte amb CiU
D'altra banda, el cap de llista per Girona, Joan Boada ha indicat que ICV ha estat l'única formació que ha fet una campanya de 'combat d'idees' amb la dreta i també s'ha erigit com l'únic partit que ha fet 'propostes clares i úniques'. Boada ha llençat un missatge als indecisos i als decebuts i els ha animat a anar votar. Per fer-ho, ha garantit que ICV no pactarà amb CiU perquè, segons Boada, les propostes de la federació 'no es poden acceptar perquè suposen una retallada de l'estat del benestar'. Boada s'ha mostrat convençut que mantindran el diputat que tenen per Girona i que la coalició 'avançarà' per aconseguir el segon.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
ESPAÑA fletxa Madrid
26 de novembre de 2010, 22.08 h

Camarada Ex-votante , gracias por tus servicios.
Si tu jefe David Madí no te recompensa el lunes, España lo hará, nosotros sí sabemos pagar a traidores.
Gracias tambien a todos los que el domingo vais a ayudar a dividir al independentismo.
Viva CiU y viva España !!! Atado y bien atado.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
26 de novembre de 2010, 19.24 h

La sorpresa és que segons l'enquesta del Periodico andorrà, fins i tot IC-V passa al devant dels P$OEmontillistes d'ERC.

Esperem que sigui cert, ERC ha de començar a pagar a partir del dilluns el preu d'haver lliurat la Nació catalana als seus enemics.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.