directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 16 de juny de 2024 04:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Castells acusa De la Vega de voler intimidar Catalunya

Afirma que la proposta actual del govern espanyol és "inacceptable"

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

El conseller d'economia, Antoni Castells, ha manifestat que 'l'especialitat de la casa del govern de l'Estat és tractar d'intimidar i d'amedrentar', en relació a les advertències d'aquest cap de setmana de María Teresa Fernández De la Vega a José Montilla. No deixa de ser sorprenent, ha dit Castells, que De la Vega hagi acusat Montilla de caure en l'excés verbal, Així mateix, el conseller ha assegurat, en una entrevista a Rac1, que 'en aquests moments el que hi ha és una proposta del govern espanyol inacceptable'.
castells deficit fiscal
Comparteix
   

Castells ha retret el govern espanyol per no voler posar arguments sobre la taula. 'De fer força soroll perquè no s'escoltin els arguments dels que en tenim. Però, això ja ho coneixem. Ha estat així durant molts anys, ha continuat Castells, alhora que ha assenyalat que 'no deixa de ser sorprenent' que De la Vega hagi acusat Montilla de caure en l'excés verbal.

Així mateix, el conseller Castells ha assegurat que en aquests moments hi ha és una proposta del govern espanyol 'inacceptable'. 'En una etapa de negociació, tothom mou fitxa. Nosaltres no som dels que ens quedem asseguts. Sempre tractem de proposar. Ho fem i ho seguirem fent, però el govern espanyol té un paper determinant', ha subratllat.

Castells creu que el govern espanyol 'hauria de fer algun pas que demostrés que s'ha mogut una mica de la posició en què estava i que ho ha fet en la bona direcció'. Perquè en la posició que estava el 21 de juliol, ha dit, 'és molt difícil que d'allà en surti el model de finançament que es desprèn de l'Estatut'.

En relació als pressupostos de l'Estat i la posició del PSC, Castells ha insistit a reclamar que els diputats socialistes 'puguin votar que sí gràcies a què els pressupostos contenen un magnífic acord, un bon acord de finançament'.





COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Eleccions i desgovern al nostre servei

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.