directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 10:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Puigcercós: 'O és Esquerra que frenarà el PP o és el PP que aturarà l'independentisme'

El líder republicà ha explicat que diumenge 'toca triar entre el partit de Companys o el partit d'Aznar'

Comentaris 53  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

El candidat d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a la presidència de la Generalitat, Joan Puigcercós, ha vaticinat aquest vespre que 'o és Esquerra que frenarà el PP o és el PP que aturarà l'independentisme', ha dit amb intenció d'alertar als votants. En un acte celebrat al pavelló esportiu de Vilablareix, més de 700 persones s'han aplegat per escoltar el candidat republicà el qual ha dit que diumenge els toca triar 'entre el partit de Companys o bé el partit d'Aznar'. Amb tot, Puigcercós ha volgut anar més enllà i ha assegurat que 'sí tinguéssim 68 diputats republicans al parlament no ens faria falta convocar cap referèndum, proclamaríem directament la independència de Catalunya', ha reblat.

Puigcercós, Vilablareix, ERC, campanya
Joan Puigcercós en un moment de l'acte celebrat a Vilablareix © M. Estarriola

Comparteix
   


Etiquetes

Esquerra ha conclòs la seva campanya electoral al municipi de Vilablareix reforçant el missatge que ha emès els darrers dies; 'o és Esquerra que frenarà el PP o és el PP que aturarà l'independentisme'. La trobada, que ha aplegat més de 700 persones a l'interior del pavelló municipal d'esports, ha servit per posar en solfa les intencions dels republicans de mantenir-se com a tercera força dins del panorama polític català. El cap de llista republicà, Joan Puigcercós, ha carregat contra la formació encapçalada per Artur Mas al assegurar que CiU és 'ambigua' pel que fa a les seves intencions d'arribar a celebrar un referèndum per la independència. 'Ningú ens regalarà res, per això vaig proposar a Mas que si no aconseguim el concert econòmic féssim el referèndum. A hores d'ara encara busca raons', ha rematat el republicà.

Segons Puigcercós, ERC és l'únic partit que 'dóna expressió i metabolitza' la manifestació del passat 10 de juliol a Barcelona. 'Som una nació i tenim dret a decidir. Que ens plantem a Madrid i ens tanquen la porta als nassos al demanar que volem quedar-nos amb els impostos a casa? Doncs referèndum d'independència', ha rematat. El republicà també ha tingut paraules per al líder del PSOE, José Luis Rodríguez Zapatero, el qual ha titllat de 'mentider' al assegurar que 'avui s'ha passejat per les emissores de Catalunya explicant que el que havia dit sobre l'Estatut era mentida. I s'ha quedat tant ample', ha dit. Amb tot, també ha criticat al candidat del PSC, José Montilla, el qual va garantir segons Puigcercós que 'recuperaria l'Estatut amb l'ajuda del president amic a la Moncloa'. 

En clau gironina, la candidata Carme Capdevila ha volgut convèncer als presents que la millor opció independentista era la que presentava Esquerra. 'Perquè hem de votar marques blanques quan es pot votar l'original que és Esquerra?', ha dit la republicana en al·lusió a Solidaritat Catalana i Reagrupament Independentista. Amb tot, Capdevila ha apel·lat al vot útil i ha defensat la tasca desenvolupada per ERC els darrers set anys dins el govern de la Generalitat, sobretot pel que fa referència a les polítiques socials. 





COMENTARIS fletxa taronja

item
#53
28 de novembre de 2010, 12.45 h

#52 Millor que insultarte és copiar i enganxar el que ahir van escriure en nom teu i que demostra que aquí hi tenim 3 trolls de corrupCIU que porteu uns mesos intentant dividir el vot independentista per afavorir els interesos dels amiguets de Ferrovial, Millet, Montull, Prenafeta, Macià Alavedra, ...
Jo aquest matí ja he fet lo de copiar i enganxar espero que ho facin uns quants més.
Bé com deia no t'insularem et donarem petons als mugrons com sempre


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#52
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
28 de novembre de 2010, 10.14 h

#49 M'encanta la paranoia que us ha agafat als d'ERC.

Tindreu la fi que us mereixeu.

I ara, per fer una demostració de la vostre qualitat ètica i moral, insulta'm.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#51
28 de novembre de 2010, 08.34 h


Roger de Flor i Bertran a vosaltres tampoc us han pagat aquest més?, estic trucant a en Madí i no m'agafa el mòbil, tants mesos donant la cara al directe i ara va i no ens paga aquest últim mes, a més l'altre dia em van dir que no em colocaran a l'admiistració que el meu lloc estava reservat a una amiga de la neta del cap de comunicacions de Ferrovial, de debó que no entenc res de res, bé companys bona feina feta aquests mesos per dividir a l'independentisme visca catalunya dins d'espa... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#50
27 de novembre de 2010, 23.07 h

#49 no soc només jo el que està fart de les españolades d'ERC, demà veuràs la caiguda d'escons del teu partit españolista i montillista i espero que el Putxi dimiteixi perquè no desitjo la desaparició d'un partit històric com ERC, i si segueix l'español aquest es el que passarà


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#49
Quim fletxa PPCC.
27 de novembre de 2010, 22.39 h

Bertran cada dia estic més que convençut que tu ests un troll de Ciu o pitjor encara del PP que només vens a intoxicar dient que ets laportista per fotre ERC i a qui el vot independentista dividit i enfrontat ja li va bé.

DEMÀ QUE NINGÚ ES QUEDI A CASA, DEMÀ NO DECIDIM NOMÉS QUIN ÉS EL PARTIT O PARTITS QUE HAN DE GOVERNAR ELS PROPERS QUATRE ANYS.
DEMÀ DECIDIM CAP A ON ANEM SI ENS POSEM DE VERITAT PER L´ESTAT PROPI O SEGUIM AMB EL ATADO I BIEN ATADO QUE VOLIA FRANCO. I QUI DIGUI QU... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#48
27 de novembre de 2010, 21.00 h

#47 I vostès, sou tan llestos i tant entesos políticament, com que s'han cremat no ho perdoneu. Vaja, veig que sou la perfecció personificades en laportistes i carreteristes. Doncs als meus ulls, feu pena i llàstima. Jo pregunto, si ho han fet tant malament i vosaltres sou tan llestos (encara que se us vegi el llautó), perquè no els hi ho dèieu ??? O perquè no us posàveu davant del partit ???


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#47
Rogerdeflor fletxa Sant Martí de Riudeperes
27 de novembre de 2010, 20.55 h

#41 el que ha fet reaccionar als catalans no ha estat pas ERC, sino Espanya que s'ha acabat mostrant tal com és. ERC va jugar en foc pacant amb PSC i s'ha cremat. Evidentment l'ala catalanista del PSC s'ha extingit, i ERC no ha tingut la valentia de desmarcar-se del govern Espanyolista. Això un català fet i dret no ho pot perdonar. Una altra cosa és que tingueu familiars endollats, gent que ha viscut molt bé durant 8anys i que us inflen el cap, que sigueu un càrrec de confiança....


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#46
Jordi-80 fletxa València
27 de novembre de 2010, 20.54 h

Jo conec dues persones que van votar PSC i una altra persona que va votar ICV en les anteriors eleccions i ara votaran ERC, i un altre que es va abstindre en les anteriors i també votarà ERC. Esperem que tot el vot friki-express-preconvergent que es puga perdre per una banda es compense amb el vot de la gent que vol una esquerra nacional ferma, seriosa i valenta i està farta de la genuflexió PSC i del seguidisme d'ICV.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#45
Joan fletxa Girona
27 de novembre de 2010, 20.41 h

Això és Solidaritat:

http://torpede.blogspot.com



Volem gent honesta! NO SC


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#44
Rogerdeflor fletxa Sant Martí de Riudeperes
27 de novembre de 2010, 20.30 h

#33 tranquil que d'aqui 150 anys , si encara existeix, la gent ja no recordarà res i ERC en podrà tenir 30


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.