directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 18:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Rivera estrena sabates per anar a votar

El candidat de Ciutadans crida a votar 'el futur de Catalunya'

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El candidat de Ciutadans, Albert Rivera, ha emès el seu vot aquest migdia a quarts de dotze a la seva ciutat, la Garriga (Vallès Oriental). 'Els ciutadans han de triar no només unes sigles d'un partit, o una llista electoral, sinó que hem de triar un canvi en les formes, un canvi en la relació entre ciutadania i política', ha declarat el polític després d'exercir el seu dret. I ha animat a participar: hem de decidir, ha dit, 'què volem pel futur de Catalunya. Els trenta anys que portem? Volem canvis? Ara és moment de que els ciutadans triïn'. Rivera ha acudit a votar acompanyat del seu pare i la seva companya, embarassada, que aquest dissabte li va regalar unes sabates que Rivera ha estrenat.

Comparteix
   


Etiquetes
'Crido als ciutadans a que participin, que triïn allò que volen, i que no es penedeixin després de no haver anat a votar', ha declarat als mitjans després d'emetre el seu sufragi Albert Rivera. Durant la campanya, aquest candidat ja havia animat a acudir a les urnes aquest diumenge a aquells que, segons ell, normalment no participen en les eleccions al Parlament, sinó només en les espanyoles.

'Avui ens estem jugant el futur de Catalunya en un moment de crisi, de crisi de confiança en la política, és moment de participar', ha insistit Rivera, que ha afegit que toca 'decidir el futur de Catalunya, què volem pel futur de Catalunya'. I s'ha preguntat: 'Volem els trenta anys que portem? Volem canvis? Ara és moment de que els ciutadans triïn', ha conclòs.

Rivera també ha aprofitat per 'celebrar' que 'de moment, tret d'algun incident que hi ha hagut que sembla ser que s'ha resolt, la jornada està sent tranquil·la'. 'Espero que es desenvolupi amb tota tranquil·litat i democràticament, que és l'exemple que hem de donar i que és com som els ciutadans de Catalunya', ha afegit.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.