directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 10:40 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PSC ja tremola pels resultats de les municipals a Barcelona

CiU ha arrasat també a la capital catalana · Dels deu districtes només Nou Barris ha votat socialista

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Si els pronòstics per al PSC i Jordi Hereu a les properes eleccions municipals ja eren força negres després dels consecutius errors de l'alcalde i dels casos de presumpta corrupció que afecten el consistori, els resultats nefastos dels socialistes catalans aquest diumenge fan témer el pitjor. La ciutat de Barcelona, bastió que governa el PSC des del franquisme, ha canviat aquest 28-N el seu vot decantant-se per CiU a tots els districtes de la ciutat excepte Nou Barris. L'executiva del PSC i l'agrupació del partit  a la capital catalana segueixen mantenint com a mínim fins ara la confiança en Jordi Hereu i demanen desvincular els resultats d'aquest diumenge d'una hipotètica crisi que es pugui obrir a les municipals. El primer secretari del PSC Barcelona i ex tinent d'alcalde del govern de l'alcalde Jordi Hereu, Carles Martí, s'ha mostrat convençut que 'a Barcelona guanyarem perquè no hem fallat mai als barcelonins'.
executiva, psc, socialistes, jordi hereu, montserrat tura, miquel iceta, jose montilla
Comparteix
   


Etiquetes
Martí ha destacat principalment l'alta participació i ha subratllat que els baixos resultats del PSC no s'han de vincular a les eleccions municipals. 'Els resultats catalans no han d'extrapolar-se als municipals, ja que històricament sempre han estat diferents, i els barcelonins i barcelonines tenen un altre criteri a l'hora de valorar la seva decisió de vot, en funció de la contesa', ha explicat.

Reiteren que Jordi Hereu és el millor candidat
Carles Martí ha insistit en donar suport a l'actual alcalde com a futur candidat del PSC a la reelecció destacant que 'els socialistes amb Jordi Hereu tenim el millor candidat, la millor trajectòria i el millor futur. Tenim una herència, un present i un futur que han fet, fan i faran de Barcelona la gran ciutat que els barcelonins estimen'. Pel socialista, 'no hi ha lloc per a especulacions en relació amb la candidatura socialista a l'Ajuntament de Barcelona: el candidat serà el millor, l'alcalde Jordi Hereu'.

Martí ha advertit a CiU que no pot fer una lectura partidista dels resultats electorals de diumenge a la ciutat. 'És normal que CiU, que ha perdut sempre les eleccions municipals, faci una lectura optimista dels resultats d'aquestes eleccions; ho fan gairebé sempre després de les autonòmiques i fins i tot les enquestes els són favorables, però l'evidència és que, quan arriben les municipals, el socialistes sempre guanyem perquè els barcelonins saben que nosaltres som els que realment creiem i apostem per Barcelona', ha afegit.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
30 de novembre de 2010, 09.41 h

Ui si quina gran noticia, sortir de foc per a caure a les brases, No sé quan la gent d´aquests país de mesells acabi entenent que Ciu i Psc-psoe són exactament el mateix només cal veure el parany que des de el Psoe i el zapatero han fet al Psc amb l´estratègia imposada des de madrid de renegar del tripartit. Encara no teniu Clar que el candidat de zapatero aquesta vegada tampoc era montilla sinó que era el mas.Tant al Psoe com al PP resten a l´ expectativa per veure si Ciu es decanta ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.