directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 15:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Madí: 'Les coses estan canviant, Espanya ha de saber que CiU posa el dret a decidir sobre la taula'

El cap de campanya de CiU confia que el nou Govern ja serà operatiu 'abans que s'acabi l'any'

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

El cap de campanya de Convergència i Unió (CiU), David Madí, ha explicat avui que la intenció de la federació nacionalista és que el nou Govern ja s'hagi constituït 'abans que s'acabi l'any'. 'Les urnes han estat molt clares i no tindria sentit que es posessin pals a les rodes del nou Govern', ha dit en referència a les dificultats que podrien arribar a posar la resta de formacions polítiques a la investidura de Mas com a 129è president català. Així mateix, en clau espanyola, també ha donat dos missatges molt nítids: 'Les coses estan canviant, Espanya ha de saber que CiU posa el dret a decidir sobre la taula' i 'fins que el PP no abandoni l'anticatalanisme, difícilment arribarem a cap acord de fons'.
David Madí, CiU
Comparteix
   


Etiquetes
Tot amb tot, el cap de campanya de CiU ha deixat la porta oberta a pactar amb el PP 'temes puntuals com l'impost de successions', però no contempla pas un pacte més ampli. 'No hi haurà una segona edició del Pacte del Majèstic', ha afirmat.

En el transcurs d'un esmorzar informatiu a Barcelona en què Madí ha confrontat la seva estratègia amb la del PSC -defensada per Miquel Iceta i no pas per Jaume Collboni-, ha explicat que la federació resta a l'expectativa de saber 'quina actitud tindrà el PSC en els grans temes de país'. Així mateix, també s'ha mostrat refiat que 'al maig hi haurà la segona part del canvi', afirmació que Iceta ha rebatut d'immediat defensant que 'el vot canvia segons les eleccions'.

Madí -a qui fa quatre anys una bona part dels militants i simpatitzants convergents va culpar de la impossibilitat de formar Govern a causa del DVD Tripartit confidencial- ha retret al PSC que hagués fet 'una campanya de replegament PSOE, amb més PSOE que mai', una estratègia que 'no ha funcionat'. Iceta, lluny de desmentir-ho, ha comentat que Montilla només va saber mobilitzar el 40% del seu electorat potencial, mentre que CiU va saber apropar fins les urnes el 80-90% dels seus simpatitzants.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
INDEPENDÈNCIA fletxa ciu , pp ,psoe, ect.
30 de novembre de 2010, 18.29 h

En Madrid,perdó Madííí , a près el pel a tots els votans convergent i ho farà mentré l´aneu votant .


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Miquel fletxa BCN
30 de novembre de 2010, 16.56 h

Però, si el dret a decidir l'hem tingut sempre. Ara cal decidir, començant per declarar la Independència **** Prou Estatutets, prou Espoli, prou Espanya !


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jaume fletxa Badalona
30 de novembre de 2010, 14.34 h

De veritat hi ha independentistes dins de CiU no ho poc creure, i que fan quan parlen els d' Unió i diuen que son molt espanyols? I quan el senyor Puig diu que això del Concert no és el que era? És vergonyòs, continuo pensant que CiU és el pitjor que li ha passat a Catalunya: no van de cara.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.