directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 07:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

El CoNCA i la CCMA col·laboren en la difusió cultural als mitjans audiovisuals públics

L'acord signat aquest dimarts permetrà als ciutadans rebre més informació de les activitats culturals que es desenvolupen a Catalunya

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA) i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) han signat avui un conveni de col·laboració amb l'objectiu d’augmentar l’atenció dels mitjans de la CCMA sobre les diverses manifestacions culturals que es desenvolupen a Catalunya. Gràcies a l’acord, firmat per Francesc Guardans, president del CoNCA, i Enric Marín, president del Consell de Govern de la CCMA, els ciutadans rebran més informació d’activitats culturals de tots els àmbits. D’aquesta manera, es beneficia els creadors, tot difonent-ne l’obra, i s’apropa encara més la cultura als ciutadans.


Comparteix
   


Etiquetes
La cultura catalana té en els mitjans de la Corporació la seva principal finestra. Fidels al seu compromís de promoció de les manifestacions artístiques i culturals del país, TV3, Catalunya Ràdio i el 3cat24.cat dediquen un espai destacat tant a veus consolidades com a promeses emergents de totes les disciplines, i serveixen d’altaveu a propostes d’arreu del territori. Aquest vessant de servei públic de la CCMA s’impulsarà amb l’acord amb el CoNCA.

L’acord preveu crear un grup de treball integrat per membres de les dues entitats. Aquest grup avaluarà els continguts culturals i artístics de la programació dels mitjans de la CCMA i estudiarà propostes de formats audiovisuals per difondre’ls. També s’acordaran anualment espais de difusió per promoure projectes artístics i activitats culturals rellevants.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.