directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 13:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Strubell acusa Nadal de condonar la multa a Endesa per la nevada del març

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

El futur diputat de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) a Girona, Toni Strubell, ha demanat a la Generalitat de Catalunya 'que deixi de jugar amb els diners dels catalans i enriquir gratuïtament empreses espanyoles que presten un servei pèssim a les comarques gironines', denunciant que el conseller de Política Territorial en funcions, Joaquim Nadal, hagi concedit una subvenció a Endesa 'pel mateix import que la multa imposada per la Generalitat arran dels efectes provocats a les comarques gironines per la nevada del passat mes de març'.
torre, electricitat, nevades, subministrament
Comparteix
   


Etiquetes
Segons Strubell 'el Govern ha aprovat concedir a Endesa Distribución Eléctrica una subvenció de 6 milions d'euros per al finançament de les obres corresponents als plans de millora de la qualitat del subministrament elèctric i de control de la tensió' mentre que aquesta mateixa empresa 'afronta una multa de 6 milions d'euros per la gestió que l'empresa va fer de la informació i la comunicació per l'apagada, que va patir sobretot la demarcació de Girona, com a conseqüència de la nevada del 8 de març'.

Strubell recorda que el procés sancionador iniciat a l'agost pel Departament d'Economia i Finances de la Generalitat contra Endesa 'descartava però que l'apagada es produís per falta de manteniment en el sistema' i que, per tant, acordar una subvenció 'per a plans de millora de la qualitat del subministrament elèctric significa que o bé el govern va mentir a l'agost o menteix ara'.

Per tot això, Strubell demana a la Generalitat 'que retiri aquesta subvenció immediatament', alhora que demana al president en funcions, José Montilla, 'que cessi amb caràcter d'urgència el conseller Nadal per aquesta presa de pèl als contribuents'.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
1 de desembre de 2010, 11.29 h

Gracies Strubell, que els germans Nadal, entre ells , els carrecs de Conseller, director general de Obres Publiques, el exdirector del Periodico etc. que en la forma catalans, pero en el fons socialistes espanyols.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
1 de desembre de 2010, 09.00 h

#1 Evidentment: CiU


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Salva fletxa Països Catalans
1 de desembre de 2010, 08.54 h

#1 Molt bé QUIM, això és tot el que se t'acut dir devant d'aquesta noticia?? ets ben poca cosa noi... un ressentit que moriria pel seu partit però no pels seus ideals... anem bé xaval.

Bé Strubell bé, comencem la dura tasca de marcar d'aprop a tota aquesta colla de botiflers sociates i convergents... els companys d'ERC de Girona estaran al teu costat, per sort no pensen com aquest dropo del QUIM...

Salut i Independència!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
1 de desembre de 2010, 06.42 h

62 DIPUTATS DE CIU+4 DE SOLIDARITAT+10 D´ERC= 76 = AMPLIA MAJORIA ABSOLUTA= INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA UNILATERALMENT.
Apa va independentistes i sobiranistes de tots els colors, demaneu a aquest tres partits que declarin la independència de Catalunya el gener amb la mateixa contundència que se li ha exigit a ERC amb només 21 diputats, Apa va espavilats. Qui és ara el botifler i qui no vol la independència de Catalunya?. Prometo i juro que no votaré mai més a cap d´quest tres partits q... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.