directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 07:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La Generalitat podria retirar les subvencions al 62% dels ajuntaments del país

Més de 400 consistoris, entre els quals Terrassa, Sant Cugat o Granollers, no ha presentat els comptes a la Sindicatura

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

És la primera vegada que prop de 521 ens locals es podrien quedar sense subvencions de la Generalitat després d'incomplir l'obligació de presentar els comptes del 2009 a la Sindicatura. Només han fet els deures el 38% dels municipis, mancomunitats i comarques subjectes a la Llei. La resta no han presentat la documentació requerida, l'han presentat incompleta o fora de termini. Entre els que no han complert hi ha 416 ajuntaments. La Sindicatura ha fet públic la llista de tots els ens locals que han obviat la Llei al seu web.
euros
Comparteix
   


Etiquetes
Tot i que els ens locals que han actuat tal i com preveu la Llei no arriben ni a la meitat, el nivell de compliment representa una millora de 20 punts percentuals respecte les dades del retiment de comptes del 2008.

Entre les principals ciutats que no han enviat els números a la Sindicatura s'hi compten Terrassa i Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental), Granollers (Vallès Oriental), Molins de Rei (Baix Llobregat), Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès), Manlleu (Osona) o Premià de Mar (Maresme).

El retiment del Compte general de les corporacions locals de 2009 s'ha de fer per primera vegada en el marc de la nova llei de la Sindicatura de Comptes aprovada pel Ple del Parlament el 27 de maig d'enguany i que, en el seu article 41, condiciona el lliurament de subvencions o transferències de la Generalitat als ens locals al compliment del deure de remissió dels comptes a la Sindicatura.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.