directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 01:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Ford podria marxar d'Almussafes d'aquí a cinc anys si l'eix ferroviari s'endarrereix massa

'Ens arriben materials de tot el món i nosaltres també hem d'enviar el nostre producte arreu', explica el responsable de logística de Ford Europa

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El retard en la construcció de l'eix mediterrani ferroviari pot convertir-se en un seriós llast per a l'economia valenciana. Així ho va explicar ahir el responsable de logística de Ford Europa, Louis Paredis, que va lligar 'la posició competitiva de Ford Almussafes' a 'l'existència del corredor mediterrani', perquè existeixi una via competitiva d'entrada i sortida de les matèries que necessiten i que produeixen. Si no es construeix en un termini de cinc anys, Ford Europa podria veure's obligada a deslocalitzar la planta valenciana cap a zones del món millor comunicades.
Ford, Almussafes, fàbrica, cotxes
Comparteix
   


Etiquetes
En el transcurs d'una jornada organitzada per l'Institut Ignasi Villalonga a Brussel·les, representants del món polític i econòmic català, valencià i balear van reclamar la importància de construir el corredor mediterrani, una línia, 'important, urgent i imprescindible', segons l'eurodiputat d'ERC, Oriol Junqueras.

Segons Paredis, 'La producció ha canviat des que vam començar fa 35 anys a Almussafes. Llavors produíem per a una regió, però ara fabriquem 2.000 cotxes al dia per a 63 regions de tot el món, només 19 de les quals són europees. Això significa que ens arriben materials de tot el món i que nosaltres també hem d'enviar el nostre producte arreu'. En aquest context, 'el cost de distribució és molt important en la producció dels vehicles. Per això, l'eix mediterrani ja no és només important per a la pròpia regió sinó que és important per a la nostra capacitat competitiva a tota Europa', recull el diari Levante.






COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.