directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 14:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Tura s'insinua i no descarta ser candidata socialista el 2014

Reitera que no li va agradar l'agressiva campanya del PSC · Descarta celebrar el congrés abans de les municipals

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La consellera de Justícia en funcions i número 2 del PSC, Montserrat Tura, no ha descartat ser la candidata del PSC a les eleccions del 2014, tot i que ha assegurat que 'encara poden passar moltes coses'. Tal i com va dir fa 15 dies a directe!cat, aquest dijous Tura ha reiterat a RAC1 que no li va agradar la campanya electoral socialista, ja que li agraden les campanyes 'en positiu', un to que no ha vist en una part 'molt important' de la campanya del seu partit, amb eslògans com 'Artur mas de lo mismo' o 'ni independentistes ni de dretes'. 'Prefereixo afirmar el que som', ha afirmat la consellera, partidària d'un procés de reflexió 'profund' i 'assossegat' dels mals resultats del PSC. En aquest sentit, la número 2 de la candidatura socialista creu que no hi ha temps per fer un congrés abans de les eleccions municipals del maig.
montserrat tura, acn, socialistes, psc
Comparteix
   


Etiquetes
Montserrat Tura no està satisfeta de la campanya del PSC per les eleccions del 28-N, segons ha admès ella mateixa. 'Sóc crítica amb la campanya', ha sentenciat, posant com a exemple de missatge negatiu que ella no hauria donat 'ni independentistes ni de dretes'.

La consellera en funcions creu que la campanya no ha ajudat gaire al partit, que ha obtingut els pitjors resultats dels últims anys. Tura, que va donar la seva opinió sobre certs missatges de la campanya a qui pertocava, segons ha explicat, també ha argumentat que és partidària de fer les coses en positiu i d''afirmar' enlloc de negar.

Sobre la possible celebració d'un congrés del PSC abans de les eleccions municipals del maig, Tura creu que és 'impossible' perquè no hi ha temps suficient per preparar-lo. Un esdeveniment d'aquestes característiques porta quatre mesos de preparació i no seria 'correcte' avançar-ho, ha afegit.

Després de les eleccions de diumenge, la número 2 de la llista creu que cal fer una reflexió 'profunda' i 'assossegada' perquè els resultats van significar una derrota 'molt superior' de la que s'esperava. 'Tenim molt clar que als ciutadans no els ha agradat el que els proposàvem', ha reconegut.

Per Tura, el PSC no ha canviat d'objectius mentre ha estat al Govern, format per una 'coalició d'esquerres' que és habitual en molts països europeus, segons ha remarcat, sinó que l'acord de 'base socialdemòcrata' que es va fer amb ERC va virar quan Puigcercós va entrar a presidir el partit, convertint la independència en la única proposta.

El grup propi al Congrés no és només un reclam d'Ernest Maragall, ha explicat Tura, sinó que és una 'idea' que comparteixen molts socialistes, ha afegit. Tot i que d'aquí al 2014 poden passar 'moltes coses', en paraules de Tura, que no ha volgut concretar res, tampoc ha descartat que li agradaria ser candidata a la presidència de la Generalitat.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Jaume fletxa Mataró
3 de desembre de 2010, 14.12 h


Posar una dona lletja i amb parlar de veu d'home no és gaire bona idea!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.