directe ! a La República. N. 4126. Dilluns, 6 de maig de 2024 00:52 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Més de mig milió de vehicles sortiran de l'àrea metropolitana pel pont de la Puríssima

Trànsit preveu que el dilluns sigui el dia més complicat

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El Servei Català de Trànsit (SCT) preveu que uns 510.000 vehicles surtin de l'àrea metropolitana de Barcelona aquest pont de la Puríssima. Es desplaçaran sobretot cap a zones de muntanya per anar a esquiar. El dispositiu de Trànsit es posarà en marxa aquest divendres a les 15 hores i estarà vigent fins a les 24 hores de dimecres 8 de desembre. El director del SCT, Josep Pérez Moya, avisa que el moment més conflictiu serà el dilluns a la tarda, quan es preveu el retorn uns 210.000 vehicles a l'Àrea Metropolitana. L'objectiu és reduir la xifra de 8 morts del pont del 2009.

Comparteix
   


Etiquetes
El moment més delicat serà dilluns a la tarda. La crisi econòmica i el fet que el dimarts és laborable per molta gent fa que els dies de descans s'escurcin. Per aquest motiu, es preveu que dilluns tornin 210.000 vehicles a l'Àrea Metropolitana i que el dimecres 8 de desembre ho facin uns 190.000 vehicles. Pérez Moya ha explicat que serà un pont amb una 'mobilitat elevada', tot i la crisi econòmica.

Divendres al vespre es preveuen retencions a les vies d'accés al Pre Pirineu i Pirineu, a causa de l'obertura de les pistes d'esquí. Els problemes de trànsit de sortida es perllongaran al llarg del matí del dissabte 4 de desembre. A més, la celebració de la Fira de l'Avet a Espinelves i el Mercat Medieval de Vic seran esdeveniments que també podran condicionar la mobilitat d'aquests dies. Per tant, es preveuen complicacions al tram de l'eix transversal pròxim a Espinelves i el tram de la C-17 per entrar a Vic.

Sortides també des dels aeroports
L'Aeroport de Barcelona preveu rebre 763.987 passatgers entre el divendres 3 i el dijous 9 de desembre i realitzar un total de 5.065 operacions durant el pont de la Puríssima. Els dies que registren un major número de seients oferts per les companyies són el divendres 3, amb total de 127.435, i el dimecres dia 8, amb 119.097. A l'Aeroport de Girona - Costa Brava, la previsió és de 71.200 usuaris i 378 aterratges i enlairaments, mentre que el de Reus rebrà 10.584 passatgers i realitzarà 56 operacions durant el pont.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo supera el casting com a tertulià de xou d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.