directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 18:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Duran lamenta 'la marginació' de les comunitats autònomes en el procés de privatització d'Aena

El portaveu de CiU al Congrés demana que es tramiti com a projecte de llei per esmenar-lo

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, ha lamentat aquest divendres 'la marginació' de les comunitats autònomes en el procés de privatització d'Aena. 'Interpretem que en matèria de tarifes es deixa la porta oberta perquè no sigui l'Estat el que les fixi en els Pressupostos Generals, i caldrà veure com es concreta, però discrepem d'una qüestió fonamental: la marginació de les comunitats autònomes en tot el procés', ha assenyalat Duran, que anuncia que proposaran 'que es tramiti com a projecte de llei perquè es pugui esmenar'. D'altra banda, el portaveu de CiU ha beneït les mesures aprovades pel govern però ha lamentat la 'inexistència' d'una de sola que fomenti l'ocupació.
duran i lleida
Comparteix
   


Etiquetes
'Les mesures aprovades pel Consell de Ministres les considerem, en general, positives i necessàries encara que totalment insuficients', ha puntualitzat Duran. 'De fet, no hi ha ni una sola mesura directa de foment de l'ocupació', ha lamentat el portaveu de CiU al Congrés. Duran ha confirmat però que donen suport particularment al fet que 'es generalitzi la llibertat d'amortitzacions en l'impost de societats, l'extensió del tipus reduït de l'impost de societats a una major quantitat d'empreses i la regulació dels serveis privats d'ocupació, tal i com havia proposat CiU en les negociacions de Zurbano, o tal com es va aprovar en la reforma laboral a través de una esmena de CiU'.

A favor de la pujada de l'impost del tabac
Pel que fa a la pujada de l'impost del tabac, el portaveu parlamentari de CiU ha explicat que 'considerem que és una adequació dels impostos mínims en aquest àmbit, amb la qual el propi sector es va manifestar d'acord, tant productors com estanquers'. 'Per tant, no he d'objectar res', ha afegit Duran i Lleida. Finalment, el portaveu de CiU al Congrés ha aclarit que el Grup Parlamentari Català no té 'cap notícia' sobre l'interès del govern espanyol en aprovar la reforma de les pensions el 28 de gener i creu necessari que es faci amb el màxim consens 'a partir del Pacte de Toledo'.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Borinot fletxa Barcelona
4 de desembre de 2010, 13.09 h

Duran, ens ignoren i ens ignoraran.
No et facis el victimista quan saps que la solució és la independència, i tu no la vols.

Si no vols la independència, accepta de bon grat tots els robatoris i menyspreus que ens facin.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.