directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 18:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Internacional doble fletxa

Un jutge britànic decreta presó sense fiança pel fundador de Wikileaks

Julian Assange es declara innocent i assegura que lluitarà contra la seva extradició del Regne Unit

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El fundador de Wikileaks, a la presó. El jutge britànic Howard Riddle, encarregat del cas de Julian Assange, ha decretat presó sense fiança per l'editor del portal web, que podria estar empresonat a Londres fins el 14 de desembre, quan està previst que se celebri la vista per la seva extradició. Riddle ha rebutjat la fiança al·legant que hi ha el risc que Assangi escapi. El fundador de Wikileaks, que s'enfronta a dues acusacions sexuals, s'ha declarat innocent. A més, Assange, que considera tot plegat és una estratègia dels Estats Units per perseguir-lo, ha assegurat que lluitarà contra la seva extradició del Regne Unit. Un portaveu de Wikileaks ha indicat que continuaran publicant documents secrets.

Comparteix
   


Etiquetes
De fet, Wikileaks assegura que té la capacitat per seguir amb la publicació d'arxius i cables secrets dels Estats Units i d'altres potències mundials. L'organització té personal amagat a Londres, i d'altres indrets del món. 'Wikileaks funciona. Continuem pel mateix camí seguit fins ara', ha assegurat Kristinn Hrafnssson, del portal web.

'Qualsevol canvi en relació a la situació de Julian Assange no canviarà els plans que tenim en relació a les publicacions per avui i pels propers dies', han indicat des de Wikileaks.

El jutge que porta el cas de l'extradicció de Julian Assange ha remarcat que no té res a veure amb Wikileaks, segons informa 'The Guardian'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.