directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 04:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Primera reunió Madí-Bonet per preparar el traspàs de poders

Serà la primera de les trobades entre el govern sortint i l'entrant

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Tot i que el mateix David Madí especulava que podria no ocupar cap càrrec de responsabilitat en el govern d'Artur Mas, el cert és que serà l'encarregat de reunir-se amb la secretària del govern sortint i valor emergent al PSC, Laia Bonet. Madí i Bonet començaran així una sèrie de trobades per organitzar el canvi de govern, reunions que després poden delegar en persones d'un perfil més tècnic. El conseller de Política Territorial i Obres Públiques en funcions, Joaquim Nadal, ha avançat aquest mateix dimarts que l'actual Govern farà un traspàs de poders més a fons i a consciència del que va fer CiU quan va deixar la Generalitat l'any 2003.
David Madí, CiU
Comparteix
   


Etiquetes
'Els que recordem com es va produir l'any 2003, farem un traspàs més a fons i a consciència conselleria a conselleria de com es va fer en aquell moment'. Així ho ha dit el conseller de Política Territorial i Obres Públiques en funcions, Joaquim Nadal, referint-se al pròxim traspàs de poders. Nadal també ha assegurat que 'el dia que es produeixi el traspàs de serveis del seu Departament i quan marxin les cinc persones que hi van arribar com a eventuals qui entri no s'hi trobarà ningú nou per treure ni cap càrrec de confiança'.

Com a portaveu del Govern en funcions ha assenyalat que hi haurà una nova reunió de Govern el pròxim dimarts, però no ha pogut assegurar que n'hi hagués d'aquí dues setmanes.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.