directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 23:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

Barcelona es convertirà al gener en la capital de la comunicació política

Serà seu del primer congrés especialitzat en màrqueting i gestió pública

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Barcelona acollirà els propers 27 i 28 de gener el primer Congrés de Comunicació Política de Catalunya, que pretén convertir-se en l'espai de referència dels experts del sector que presentaran les darreres novetats i tendències. En aquesta primera edició, el congrés tractarà sobre les estratègies de campanya i de govern i s'ha definit amb un format novedós de taules rodones perquè els assistents puguin compartir coneixement. Es tracta doncs d'una oportunitat única per participar d'un fòrum d'idees, estratègies i projectes. Pel congrés passaran, entre ponents i moderadors, un total de 23 professionals de la comunicació política i empresarial com Daniel Ureña, Yago de Marta, Joan Navarro, Yuri Morejón, Antonio Gutierrez Rubi, Xavier Peytibi, Àlex Terés i Saül Gordillo, entre d'altres, que parlaran de la construcció del candidat, el poder de la oratòria, les campanyes low-cost, els lobbys, la relació entre polítics i periodistes, els pros i contres de les 2.0 i la utilitat de l'assessor d'estratègia política.
comunicacio,2.0,congres
Comparteix
   


Etiquetes
La trobada també comptarà amb activitats complementàries com el Beers & Polítics, una iniciativa que va néixer ja fa quatre anys amb l'objectiu de debatre de manera informal sobre l'actualitat política i comunicativa i que s'organitza a través de converses i preguntes dels assistents a un ponent que es diferent en cada edició. Beers & Polítics s'ha celebrat a Bilbao i Barcelona,  entre d'altres ciutats.

Aquest congrés se celebrarà a l'Auditori de Facultat de Comunicació Blanquerna, de la Universitat Ramon Llull, i va dirigit a professionals de la comunicació política, partits, assessors, acadèmics, consultors, administracions i institucions entre d'altres.

Està organitzat per dos professionals del sector, Àstrid Alemany i Maria Llorach i compta amb la col·laboració de la Societat Catalana de Comunicació i Estratègia Polítiques  (SCCiEP), entitat filial del Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya, creada ara fa un any amb la voluntat de millorar el desenvolupament democràtic a través del coneixement de les ciències i tècniques de la comunicació i el màrqueting.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.