directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 15:39 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Ridao replica que la proposta de Carod d'unir les esquerres xoca amb l'estratègia del PSC, que 'ha baixat del tren'

Li retreu que 'no pot dir que passava per allà i que no té cap responsabilitat'

Comentaris 8  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El secretari general d'ERC, Joan Ridao, ha retret a l'expresident de la formació republicana, Josep-Lluís Carod-Rovira, que 'no pot dir que passava per allà i que no té cap responsabilitat' després del 28-N perquè 'ha estat responsable' de la formació i la gestió dels dos últims executius. Sobre la proposta de Carod d'unir en una sola plataforma electoral ERC i els federalistes del PSC i ICV, Ridao creu que 'és el que s'ha assajat' en els dos últims governs, i ha lamentat que el PSC 'va en una altra direcció'. En aquest sentit, creu que els socialistes busquen un nou espai: 'El PSC ha baixat del tren i espera a l'estació per agafar la direcció contrària. Experimenten un replegament ideològic cap a posicions cada cop més espanyolistes', ha reflexionat.
Joan Ridao, ERC
Comparteix
   


Etiquetes
Durant una visita a la Fira de Nadal de Molins de Rei (Baix Llobregat), Ridao també ha demanat a Carod que és als òrgans de direcció del partit i no als mitjans on hauria d'expressar les seves discrepàncies. 'Segur que serà escoltat', ha afegit.

Ridao ha recordat a Carod que és membre de tots els òrgans de direcció de la formació: És allà on ha d'expressar les seves legítimes discrepàncies i no als mitjans de comunicació', ha declarat.

El dirigent republicà ha afegit que el vicepresident del Govern en funcions 'no pot dir que passava per allà i que no té cap responsabilitat' després del 28-N perquè 'ha estat responsable' de la formació i la gestió dels dos últims executius. Ridao ha fet aquestes declaracions després que Carod demanés la seva dimissió i la del president d'ERC, Joan Puigcercós, pels resultats del 28-N.

Ridao també ha declarat que serà al Congrés que ERC farà després de l'estiu 'on es parlarà d'idees i també de lideratges' i on es farà balanç: 'Segur que més d'una persona en serem responsables', ha afegit.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#8
13 de desembre de 2010, 07.08 h

Homenot i Albert, ja n'hi ha prou de discutir als mitjans digitals, no val la pena gastar forces inútilment discutint entre nosaltres per veure qui és el més autèntic i qui té la raó. Si us plau una mica més de silenci i molt més de pensar per tirar endavant el projecte d'esquerra.
Petons als mugrons per als dos


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
SKA fletxa Grimsby, Ontario, Canada
12 de desembre de 2010, 21.59 h

Ex-votant d'ERC. Tu mai has votat Esquerra, tio canta un ou. El que passa es que ets un convergent friki i paranoic que et passes tot el dia mirant els diaris digitals per tal de tocar el que no sona. Si, soc d'ERC, un traidor que escriu des del Canada, m'he hagut d-exiliar per culpa d-ineptes com tu que han votat CiU i han fet mal a l'independentisme votant SI i Reagrupament.

Per aixo no puc fer servir accents :) A gent com tu se li hauria de prohibir obrir la boca...


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
David fletxa Cabrils(Maresme)
12 de desembre de 2010, 20.23 h

#4 Ex votant d'ERC. Ets pesat, t'ho he de dir. Pots no criticar als independentistes, sincerament gracies a ERC ara es parla de l'encaix entre Catalunya i Espanya cosa que abans no en parlaven. Pots dir el que vulguis, pero crec que seria mes optim desenmascarar a CIU que intentar fotre a ERC (cosa que no fas, l'unic que fas es que un sector de gent propera al partit digui: aquest no en te ni idea).


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
homenot fletxa girona
12 de desembre de 2010, 20.10 h

#3 benvolgut Albert,no em negaras que si un dia segons quin diari o tertulià diu que ens hem de tirar d'un pont hi haurà un bon grapat de militants que aniran de pet al riu.Al senyor carretero el van treure com a salvador del pais a moltes portades fins que es va escindir i despres el van deixar tiradissim.El segon tripartit era necessari com el primer.Per fi s'ha vist on podem arrivar amb espanya.Per molts tertulians ja era nefast des del primer dia.El discurs és bo .El partit és bó La ge... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
12 de desembre de 2010, 19.13 h

ERC va triar al 2003, i la seua estratègia de lliurar la Nació als espanyolistes del P$C-P$OE només els servirà per ser una paries de la politica.

Ara mateix, ningú en vol saber res de vosaltres, ni tantsols els P$OEcialistes, que us haurian d'estar agraïts.

Heu fet el paper de tontos ùtils dels P$OEcialistes i ara que ja no els sou d'utilitat el més probable és que emprin tota la força de l'estat que controlen per trinxar-vos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Albert fletxa Matadepera
12 de desembre de 2010, 18.42 h

Benvolgut homenot, pe començar qui t'ha dit que no sóc militant d'esquerra? per seguir dir-te que he sigut menbre del CN d'esquerra i sé que mai un CN tombará una proposta que ve de la direcció, si saps alguncas m'el dius, per seguri com a ex-menbre del CN sé que els CN estan sobradament preparats per la direcció i que les consignes i pressions tant de les regionals com des e la mateixa seu nacional són a l'ordre del dia.
Per acabar dir-te que jo vull una esquerra forta tirant del país... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
homenot fletxa girona
12 de desembre de 2010, 18.13 h

#1 Albert:Què és el que hem d'oCaptar??La direcció d'erc farà com sempre el que diguin els seus organs de govern.Tots els que no van guanyar a les urnes abans del congres han fotut el camp...Demòcrates????El futur d'erc ja el decidirem els militans,i si un dia hi ha sentit comú es farà pinya amb la direcció que hi hagi no amb els media que ho intoxiquen tot.Salut


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Albert fletxa Matadepera
12 de desembre de 2010, 10.11 h

El PSC no són els únics que han de baixar del tren ... o Captes, o t'ho explico millor?
No Feu més mal a esquerra del que ja heu fet, tant. tu com en Carod, en Puigcercós, Carretero, Uriel, Vendrell, .... personalismes per sobre d'ideologia, brillants representants del pensament republicà !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.