directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 07:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Hereu s'aferra a l'alcaldia i obre la porta a la sociovergència a Barcelona

Després de la patacada electoral del 28-N admet que el PSC 'se la juga' en unes eleccions 'difícils' · L'alcalde de Barcelona reclama un cara a cara amb Xavier Trias

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha obert la porta per primer cop a un pacte amb CiU després de les eleccions municipals. Hereu s'ha mostrat disposat a 'liderar' un govern amb els convergents de Xavier Trias si veu impossible un acord amb les esquerres a l'Ajuntament que quedi després del 22 de maig de 2011. Tot i no plantejar-se un escenari on els socialistes perdin les eleccions, Hereu ha reconegut que al PSC se li presenta un escenari 'difícil' després de la patacada electoral del 28-N. Totes les enquestes fins ara pronostiquen un triomf del candidat de CiU, Xavier Trias, després de més de 30 anys de governs del PSC a Barcelona. En aquest context, Hereu ha plantejat per primera vegada la possibilitat d'arribar a pactes postelectorals amb CiU, per tal que el PSC no es vegi expulsat -per primer cop- del consistori barceloní.
trias hereu portabella barcelona ajuntament
Comparteix
   


Etiquetes
Tot i que les enquestes pronostiquen un escenari advers per als socialistes a la capital del país, Hereu confia que els ciutadans 'contrastaran models' i veuran que la Barcelona 'que hi ha ara, solvent, pot no ser-hi amb altres models'. En aquest sentit, s'ha ofert per enfrontar-se a Trias en un cara a cara i visualitzar així 'les diferències'.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
13 de desembre de 2010, 23.23 h

Aquest govern perpetu del PSC a la capital de Catalunya s'ha d'acabar d'un cop. Per la democràcia és sana l'alternança política. El PSC ha fet una ciutat per a turistes i rics. Per al PSC fer un hotel al Palau de la Música era d'interès general, vet aquí, els hotels: Miramar, Vela, Palau són el principal interès del partit dels hotelers.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
123 fletxa bcn
13 de desembre de 2010, 22.13 h

l'hereu és nefast i patètic per a bcn. l'ha convertit en un portaventura qualsevol, expulsant els ciutadans per posar-hi turistes al servei de les patronals dels hotels, els restaurants i tot és jauja.
representa tot el que el psc ha dit sempre de ciu a la generalitat... que havia arribat el moment del canvi i que canviar és molt sà democràticament... així doncs, el proper govern municipal, desprès de 32 anys de psc no pot ser del psc.
adéu, hereu!


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
13 de desembre de 2010, 14.08 h

El pobre Heredero ja veu la que li ve a sobre i vol posar-e la bena abans de la ferida. Que no perdi el temps que no té res a fer.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.