directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 10:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Laporta es posa a disposició del partit com a alcaldable per Barcelona

El líder independentista avisa a Ciutadans que la seva relació al Grup Mixt es basarà en el nombre de diputats de cada partit

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

'Si el partit considera que s'ha de fer un pas important a Barcelona, el farem'. Així, el líder de Solidaritat Catalana, Joan Laporta, ha sortit al pas de les especulacions que el situen com a alcaldable per Barcelona, assegurant que la formació independentista 'està estudiant les diferents possibilitats en aquests sentit', i que ell, a títol personal, 'es posa a disposició del partit'. Laporta, que ha comparegut en roda de premsa amb els altres tres diputats electes al Parlament, ha assegurat que SI mantindrà una relació de 'respecte' amb Ciutadans al Grup Mixt; això sí, ha recordat que el seu partit té quatre diputats, 'i ells tres' i que aquesta 'correlació de forces' marcarà les relacions.

Comparteix
   


Etiquetes
Pel que fa a la possibilitat de presentar-se a l'alcaldia de Barcelona, Joan Laporta, ha tornat a insistir que SI 'està estudiant totes les possibilitats en aquest sentit', i que 'si el partit considera que s'ha de fer un pas endavant, el farem'. Amb tot, Joan Laporta ha assegurat que 'no hi has res concret, ni decidit'.

Pel que fa als contactes amb ERC en vista a una coalició a Barcelona, el líder de SI ha recordat que es mantindran contactes amb diverses formacions polítiques, i que amb el republicà Jordi Portabella, amb el que es va saludar ahir diumenge durant la consulta independentista celebrada a Barcelona, l'única cosa que van comentar va ser 'la conveniència de veure's per parlar'.

Avís a Ciutadans
Laporta també s'ha referit a la relació futura de SI amb Ciutadans al Grup Mixt. En aquest sentit, el líder de la formació independentista ha assegurat que les relacions vindran marcades pel 'respecte' malgrat les lògiques diferències ideològiques entre una i altre formació. Això sí, Laporta ha recordat que 'nosaltres tenim quatre diputats, i ells tres', i que aquesta 'correlació de forces' serà la que marcarà al final la convivència al Grup Mixt.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
14 de desembre de 2010, 19.13 h

Pel be de Barcelona i de Catalunya esperem que sigui el proxim alcalde. Hi ha molta gent malintencionada dient tota mena de barbaritats, pero son les probes i no les paraules les que hi conten. Res mes cal mirar el Barça de Laporta i el Barça de Rosell.., i aixo que tot hi comença!
Visca Catalunya LLiure||*||


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.