directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 14:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Huguet aposta per 'refer ponts' entre Esquerra i Joan Carretero

Assegura que cal 'refer' l'espai independentista d'esquerres · Per contra, titlla Solidaritat Catalana de partit 'minoritari, marginal i monotemàtic'

Comentaris 10  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Els resultats electorals del 28-N han obert un profund debat a l'independentisme català, i des d'Esquerra continuen aflorant veus intentant explicar el que va passar. El darrer en pronunciar-se ha estat l'encara conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, que ha reconegut que amb Carod dirigint ERC la patacada hagués estat 'idèntica', i no ha dubtat en valorar el panorama que s'obre amb l'atomització de les formacions independentistes. Per Huguet la Solidaritat Catalana de Joan Laporta és un partit 'minoritari, marginal i monotemàtic', com ho són Ciutadans defensant el castellà o Plataforma per Catalunya enfrontant-se als immigrants. Per contra, Huguet aposta per 'refer ponts' amb Joan Carretero, ni que sigui a 'escala local'. 'Hem de refer l'espai independentista que va del centre a Esquerra', aventura el conseller.
josep huguet
Comparteix
   


Etiquetes
En una entrevista a El Temps que avança Nació Digital, el conseller en funcions d'Innovació, Universitats i Empresa ha parlat dels competidors independentistes d'Esquerres. Per Huguet Solidaritat Catalana per la Independència 'és un partit monotemàtic, com Ciutadans amb el castellà o Plataforma amb els immigrants', que pot tenir 'la seva clientela, però sempre és minoritari i marginal'. En aquest sentit, Huguet no ha dubtat a encasellar SI al centre-dreta, i ha assegurat que tots quatre diputats de Solidaritat 'són personalitats molt fortes', fet que podria produir tensions internes.

Per contra, Huguet s'esforça a mostrar la seva cara més amable amb Joan Carretero, a qui reconeix que hagi 'reconegut el seu fracàs', i aposta per recuperar les relacions amb Reagrupament, 'tenint en compte que el tripartit no el repetirem després d'aquesta garrotada'. Huguet aposta per 'parlar-ne i refer ponts, ni que sigui a escala local'. 'Hem de refer l’espai independentista que va del centre a l’esquerra', conclou.

Amb Carod la patacada hagués estat 'idèntica'
Per últim, Josep Huguet també ha tingut paraules per la tornada als micròfons de Carod-Rovira. Pel conseller si Carod hagués estat el candidat d'Esquerra la patacada 'hauria estat idèntica, perquè s'ha castigat l'opció estratègica del tripartit i la divisió interna'. En aquest sentit, Huguet reconeix que el tripartit va ser 'parit' per la direcció d'ERC que liderava Carod, així com l'estratègia de Govern: 'Si no hem estat capaços de relatar el govern, tots en som coresponsables, i ell, com a vice-president, també'.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#10
Daniel fletxa Granolers
15 de desembre de 2010, 11.40 h

Ara resulta que SI es de centre dretes? doncs esquerra deu ser espanyolista com els seus socis de govern, no? o ens oblidem que durant 7 anys de tripartit PSC i ICV s'han decantat sempre per seguir dins l'Estat Espanyol!!?? però això ara no deu comptar, ara ja ens hem oblidat de la independència i de l'estat propi, ara només compta aferra-se a la cadira i salvar el cul al màxim de gent possible, sou una colla d'hipòcrites i interessats. Us penseu que voler fer ponts amb els que fa dos any... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Josep fletxa BCN
14 de desembre de 2010, 23.17 h

Em sembla que quan CiU faci l’auditoria que vol fer, més d’un d’aquest de les mans netes, sortirà esquitxat


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Jordi P. fletxa Barcelona
14 de desembre de 2010, 20.20 h

Vaja. Sembla que ja no estàs tan content. Tranquil home, estic segur que en sortireu nets i polits d'aquesta, però tothom sap el que vau fer. Corre explica'ns quina promoció internacional del Palau de la Música va fer la Fundació Trias Fargas.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
14 de desembre de 2010, 19.40 h

#6 I tu?...demanaras perdò si resulta que estas escampant merda gratuïtament?:

http://www.lavanguardia.es/politica/20101214/54090027740/jordi-montull-asegura-que-el-daniel-que-aparece-en-documentos-del-caso-palau-no-es-osacar.html

No crec, quant un viu envoltat de merda com tu, amb el temps ja ni nota la pudor.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Jordi P. fletxa Barcelona
14 de desembre de 2010, 18.14 h

Per cert ara que heu guanyat i se't veu tant content, ja heu tornat els diners del Palau? O ja esteu preparant el següent saqueig? A qui li tocarà ara al Liceu? Al MNAC?


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
14 de desembre de 2010, 18.05 h

El circ "Esquerra" cada dia fa riure més.

Ah!...i no us ho perdeu! ara volen que CiU, la CiU que per fer-la desapareixre arreconaban a tot arreu a on podian, els cedeixi un lloc a la mesa del Parlament a compartir amb la IC-V que deia que mai pactaria res amb CiU.

Quants de tombs que dona la vida, oi?.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
14 de desembre de 2010, 16.36 h

això és una paròdia


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Laura fletxa Sitges
14 de desembre de 2010, 15.15 h

A bones hores el mediocre prepotent i màfies de l'Huguet demana ajut d'aquell a qui va escopir i menysprear quan va evidenciar la seva misèria. Les coses estan quedant cada cop més clares dia rere dia sobre qui és qui. Endavant Reagrupament.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Jordi P. fletxa Barcelona
14 de desembre de 2010, 13.21 h

Narcís, en qué quedem? Ets d'ERC i vols la dimissió d'Huguet perquè creus que perjudica al partit o ets d'un altre partit i et molesta el que diu Huguet?


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Narcís fletxa Barcelona
14 de desembre de 2010, 12.26 h

Huguet dimissió, aquest borinot, ja ens està acostumant a que cada cop que obre la boca la caga. Amb ell a ERC, la gent no tornarà a tenir confiança amb ERC, i sincerament, tan se val. Per sort tenim partits que ens representen millor. ERC només representa als dirigents, ningú més. Adéu ERC.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.