directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 06:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Carme-Laura Gil titlla Carod d'egòlatra i l'acusa de no voler deslligar-se del poder

'Carod pateix d'anacronia, parla noucentista, és lletraferit en el seu orgull, admira en Pujol i volldria reencarnar-s'hi en el segle XXI', afirma

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

L'exconsellera d'Educació Carme-Laura Gil considera que la proposta que Josep-Lluís Carod-Rovira està llançant a l'esquerra nacional després del daltabaix electoral d'ERC és anacrònica i acusa l'expresident d'ERC i vicepresident en funcions del Govern d'estar fascinat pel poder després del tripartit i de no poder-se'n ni voler-s'en deslligar. Gil considera que el 'somni' de Carod parteix de la concepció errònia que tots els polítics que són crítics amb el partit a què pertanyen estarien disposats a abandonar-lo. Ella considera que no només no ho farien sinó que 'mai no acceptarien que Carod els dirigís'. Veu el projecte com 'una nova convergència social, una plataforma tripartita, una casa gran del carodisme , una nova entesa d'esquerres nacional, ordinada i assenyada'. 'Carod pateix d'egolatria', etziba i li retreu que 'oblida que és un polític sense partit, un polític que vol conduir el país sense que el país l'hagi elegit'.
Carme-Laura Gil, CDC
Comparteix
   


Etiquetes
En una entrada publicada al seu blog, critica la manca d'autocrítica del dirigent republicà que 'creu que no s'ha equivocat en les seves decisions, que els altres són els equivocats, no se sent gens ni mica responsable del càstig electoral sofert per ERC, no té màcula. Creu que "l'esquerra" l'espera'. I li recorda: 'El somni d'en Carod és un bell somni, però malauradament un poeta espanyol ho digué fa segles, 'i els somnis somnis són'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.