directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 10:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Escorcollen l'Autoritat Portuària de Balears en el marc de la nova operació de corrupció 'Mar Blau'

Es tracta d'un nou cas en el qual s'investiguen presumptes delictes com suborn, negociacions prohibides a funcionaris i estafa

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Funcionaris adscrits al Grup de Delinqüència Econòmica de la Prefectura Superior de la Policia de Balears han iniciat aquest dimecres al matí la denominada 'Operació Mar Blau', en la qual s'investiguen presumptes delictes de suborn, negociacions prohibides a funcionaris, alteració de preus en concursos i subhasta pública i estafa, entre d'altres. Segons ha informat la policia espanyola, els delictes s'haurien comès per part de funcionaris de l'Autoritat Portuària de Balears amb motiu de la concessió a l'empresa 'Trapsayates' de diversos expedients d'ocupació de sòl públic a diversos ports de les Balears.

Comparteix
   


Etiquetes
Una comissió judicial escorcolla a hores d'ara les dependències de l'Autoritat Portuària de les Balears (APB), sota la direcció del Jutjat d'Instrucció número 8 de Palma i el Ministeri Fiscal. Aquesta operació, que porta per nom 'Mar Blau', investiga des de fa dos anys la presumpte comissió de diversos delictes per part de funcionaris de l'APB amb motiu de la concessió a l'empresa 'Trapsayates' de diversos expedients d'ocupació de sòl públic a diversos ports de les Illes.

Segons ha explicat en un comunicat la Prefectura Superior de Policia de Balears, els registres s'han iniciat quatre registres: a la seu de l'APB de Palma, les oficines de Trapsa situades al Port de Maó, les oficines d'aquesta empresa situades a Palma i també un domicili particular de Palma. En el registre de la seu de l'APB, s'ha donat compte a la Delegació de Govern, i s'ha requerit al president de l'Autoritat Portuària de Balears, per tal que facilités documentació relativa als expedients investigats. Ara per ara, no s'ha produït cap arrest, tot i que no es descarta que s'acabi efectuant alguna detenció. El cas resta sota secret de sumari.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.