directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 07:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Primer acostament estèril entre Reagrupament i ERC després de les eleccions

La Roca del Vallès va ser el lloc escollit per una trobada 'infructuosa i decebedora' el 29-N entre militants dels dos partits

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Arran d'una iniciativa de caire personal de Miquel Casals, director de campanya de Reagrupament a Girona, membres d'Esquerra i del partit de Carretero van trobar-se el dia després de les eleccions per fer una valoració dels resultats electorals a nivell nacional. Els fruits de la cimera, però, van resultar 'decebedors' i, segons ha manifestat Rut Carandell en declaracions exclusives a AraVallès.cat, 'no va haver-hi possibilitat d'establir diàleg' en cap moment. 'No han entès res', va concloure Casals, l'impulsor de la trobada, després de la reunió.

Comparteix
   


Etiquetes
Secretisme total i un cert hermetisme a les files de Reagrupament sobre la reunió que AraVallès ha pogut confirmar que es va mantenir el passat dilluns 29 de novembre, tot just un dia després de les eleccions, a la Roca del Vallès. L'escenari triat va ser el municipi vallesà, segons ha pogut saber aquesta redacció, 'per tractar-se d'un lloc estratègic i neutral per establir una comunicació entre els dos partits'.

La iniciativa, impulsada a nivell personal per Miquel Casals, no va tenir els fruits desitjats. Casals, director de campanya de RCat a Girona -i home proper a Carretero-, va voler conèixer les intencions i el diagnòstic de la gent d'Esquerra, i per això es va citar en un restaurant de la Roca per poder establir uns primers contactes entre els dos partits. A la reunió, Casals va citar-hi gent de les dues formacions amb qui manté 'una bona relació personal' per tal de crear 'un clima distès'.

Tot i això, els militants van sortir de la reunió 'molt decebuts' i amb la sensació que Esquerra 'no havia entès res' dels resultats electorals i del vot de càstig rebut. Casals va manifestar 'la impossibilitat d'establir diàleg' amb el partit que encapçala Joan Puigcercós. Val a dir que bona part de la cúpula de Reagrupament no estava al cas de la citada reunió, tal com han manifestat a aquesta redacció les fonts consultades.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
17 de desembre de 2010, 12.03 h

No sé de què van parlar, com tothom, ni què van tractar. Possiblement la política té més racons i raconets que mai coneixerem. Però així i tot, penso que tal com estan les coses, pel bé dels dos partits ens convé unió, o el què ara es diu: SUMAR. S'atansen temps difícils políticament parlant. La divisió com tots hem pogut palpar, ja ha fet els seus estralls.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
davids fletxa santa susanna
17 de desembre de 2010, 06.58 h

aquest paio el carretero és un revotat mental..va anar del conta d'un duro que el voto


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Miqueló fletxa Siscases
16 de desembre de 2010, 23.43 h

Ja estaria bé que Carretero deixés de fer com en Laporta la feina bruta a CIU, ara mateix no tenim prou força per fer 3 o 4 grups independentistes, i els via referèncum i els unilaterals ens necessitem. També els del mentrestant i els de la pell fina. Sinó, doncs a destruir el que s'ha fet entre tots els darrers anys.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
capsigrany fletxa riumors
16 de desembre de 2010, 17.48 h

el dia despres en Casals ja convoca una reunió amb ERC? caram si que es van penedir aviat. Però si encara ningu se n'havia adonat de la magnitud de la tragèdia. Aquests de Rcat el dia seguent ja corrien. Pero si aquest srs. en dos anys han pasat per 3 partits politics. Quina credibilitat per deu!!!! A purgar!


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
jm fletxa bcn
16 de desembre de 2010, 16.38 h

Hi haurà més d'acostaments. Tal vegada a la primera reunió no es treuà res de profit, però qui sap si més endavant....


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.