directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 4 de maig de 2024 22:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consulta Barcelona doble fletxa

Tot Barcelona comença a votar en la consulta sobre la independència

Després de l'èxit de la prova pilot a la Barceloneta ja s'ha habilitat la recollida del vot anticipat a tots els districtes

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Després de l'èxit que va tenir la prova pilot de vot anticipat celebrada diumenge passat a la Barceloneta, des d'aquest cap de setmana tota la ciutat de Barcelona ja podrà començar a votar de forma anticipada en la consulta sobre la independència de Catalunya que arribarà a la capital del país el proper 10 d'abril. Alguns districtes ja tenen oberts punts de votació fixos, com per exemple Poblenou, Sant Martí i Gràcia. Aquest dissabte s'obrirà el punt de Sarrià-Sant Gervasi amb un concert de Nadal i aquest diumenge, aprofitant les activitats de La Marató de TV3, s'obrirà un altre punt a Sant Andreu. A banda dels punts fixos també hi haurà urnes mòbils i diversos fedataris també recolliran vots. Al web de Barcelona Decideix (mapa) i als webs de les comissions de districte es poden consultar els punts i els horaris per dipositar el vot anticipat.
barcelona decideix, consulta barcelona, barceloneta, vot anticipat
Comparteix
   


Etiquetes
El Poblenou va ser el primer barri a posar en marxa la primera urna, el mateix dilluns 13 de desembre, ubicat al Club Natació Poblenou, que és una entitat adherida a Sant Martí Decideix. L’endemà mateix, també al Poblenou, es va obrir un segon punt fix, al Centre de Barri de Bac de Roda. També ho ha fet Gràcia, a la seu de la Fundació Festa Major de Gràcia.

Per la seva banda, altres districtes han esperat a aquest cap de setmana per inaugurar la campanya del vot anticipat sortint al carrer amb urnes mòbils. Aquest dissabte Sarrià-Sant Gervasi Decideix ha organitzat un concert de nadales a la plaça de Sarrià a càrrec de la coral Poble que Canta i altres cantaires. Durant tot el matí, es podrà votar anticipadament i adherir-se a la plataforma.

Diumenge 19, durant tot el dia, Sant Andreu Decideix participarà en les activitats que organitza la Germandat de Trabucaires, Geganters i Grallers de Sant Andreu per recollir diners per a La Marató de TV3. Hi haurà una urna de vot anticipat perquè els andreuencs també puguin començar a votar.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
J.S.G fletxa Sant Boi
18 de desembre de 2010, 20.16 h

servirà per alguna cosa?Ens deixaràn fer? podrem ser nosaltres? M'agradaria pensar que algun dia serem independents, però els nostres representants estan massa ocupats en mantenir la seva cadira de poder, i si no la poden mantenir al seu gust es retiran.Quina vergonya!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jordi fletxa Terrassa
18 de desembre de 2010, 08.36 h

I de Terrassa Decideix què? No dieu mai res de Terrassa! Des del 6 de desembre que funcionen les taules de vot anticipat.
Ja es veuen les pancartes de 23-G VOTA per molts balcons de Terrassa. Terrassa és la segona ciutat més gran on es farà la
consulta, després de Barcelona, és el preludi de Barcelona i cal que surti bé. Necessitem més voluntaris per fer més taules
de vot anticipat, com més n'hi ha més gent vota. Apunteu-vos de voluntaris!


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.